Beoordelingen van Mr. Sushi Doetinchem

Recente recensies

4.0
Fleur
gisteren

De website gaf aan dat de bestelling om 18:15 opgehaald kon worden, helaas toen ik de bestelling gedaan had kreeg ik een mail dat ik de bestelling om 18:40 op kon halen. Erg vervelend als je nog een afspraak hebt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy
gisteren

Weer heerlijk gegeten. Super service, de garnalen kroketjes waren er niet meer , maar dit werd ruimschoots gecompenseerd door genoeg kip teriaki stokjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bruggink
gisteren
Robbert
gisteren

Zoals altijd was de sushi heerlijk. Niks over te klagen! Bezorging was (ondanks ruim voor de tijd besteld te hebben) wel bijna een kwartier te laat. Ook zat er in de bestelling maar één bakje wasabi, terwijl het een bestelling voor 90 euro en vier personen was. Jammer! Moest naar de supermarkt om voor iedereen wasabi te halen.

anoniem
23 oktober 2021
Lynn
23 oktober 2021
B
22 oktober 2021

Heerlijk!

Daphne
21 oktober 2021

Om 1400 besteld voor 1800. Uiteindelijk kwam de bezorger om 1830 zonder bericht dat het later bezorgd werd. Zonde.

henry timmerije
21 oktober 2021

het was weer heerlijk top

Evelyn Janssen
20 oktober 2021
E
19 oktober 2021

Toppers daar vriendelijk aan de telefoon die ik pleegde voor verduidelijking over onze locatie en netjes op tijd gebracht !

Frans
19 oktober 2021

Super lekkere sushi!!!

Nathalie
19 oktober 2021

Sushi was echt koud toen ik het kreeg en de bezorger stond maar te staren toen ik dat zei en zei uiteindelijk dat het in het vervolg niet meer zou gebeuren en bleef maar staan .. ongemakkelijk en ik geloof er niets van

Jansen
18 oktober 2021

Snel en weer ouderwets lekker

Radsrake
18 oktober 2021
Sabin@
17 oktober 2021

Sushi was wederom TOP!.....en keurig op tijd afgeleverd! Till next time! 🍣🍣

Marlies Verberne
17 oktober 2021

Helaas waren alle warme gerechten koud

Inge
17 oktober 2021

De bestelling werd keurig op tijd afgeleverd en het smaakte allemaal weer heerlijk, 👍🏼

Tien
15 oktober 2021
Sanne
15 oktober 2021

De avond na het eten van de sushi ontzettend misselijk geweest en uiteindelijk meerder keren overgegeven. Veel last van m'n maag en buik. De sushi was echt niet goed meer.. heel teleurgesteld en niet tevreden en ik voel me ook echt niet goed sinds het eten daarvan. Afgelopen dagen nergens last van gehad, voelde me prima tot de sushi..

Bob Esmeijer
14 oktober 2021

Alles vlot geregeld incl. de bezorging. Top!

Marie
13 oktober 2021

De vis was veer te zoeken in de sushi... Sushi rijst was ernaast erg droog en veel te veel waardoor iedere sushi naar karton smaakte... niet te eten, ik werd er echt misselijk van. Levering was wel keurig op tijd.

Jeroen
11 oktober 2021
Timmerman
11 oktober 2021

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
10 oktober 2021

De sushi was erg slecht gevuld we hadden meerdere sushi rollen met drie stukken waar geen tonijn of zalm in te vinden was. En de rest was zeer minimaal gevuld met zalm of vis dit was veel slechter dan voorheen. Ook de mayonaise ontbrak op de rol met zalm?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn Hendricksen
10 oktober 2021

Een uur te laat, na excuses een korting van 15%, prima maar de sushi’s waren rommelig en vielen uit elkaar en onregelmatig gesneden, we konden niet eens herkennen wat het was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
10 oktober 2021

Erg lekker grget

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura wams
10 oktober 2021

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd alleen helaas niet alles ontvangen. Geprobeerd te bellen maar mr sushi Doetinchem was onbereikbaar voor minstens 45 min. Dus maar aan de rest begonnen. Hoop dat mr sushi alsnog met een passende oplossing komt.

Kuster
9 oktober 2021

De kwaliteit was niet zoals we gewend zijn... De sashimi tonijn was niet vers, de sushi had veel te veel rijst, uitgedroogde vulling (garnaal en tonijn) en de gefrituurde sushi was aangebrand. De bezorging daarin tegen was wel een keer optijd. Maar we hebben totaal niet genoten van onze maaltijd. Daarom dat ik deze beoordeling dan ook niet voldoende kan geven.

Dolf
8 oktober 2021

De sushi was verre van vers. De zgn crispy garnaal was zacht en slap. Ook is het schijnbaar normaal om 1 bakje wasabi toe te voegen als er voor €70+ aan sushi besteld wordt (3/4 personen). Gaan hier niet weer bestellen.

Raymond Starink
7 oktober 2021

17 na bestelling al geleverd top

Van Minnen
5 oktober 2021

Jullie doen aan geen verspilling, dus heb ik aangegeven geen wasabi, geen gember en 1 paar stokjes.. vervolgens komen er gember, wasabi en 4 paar stokjes bij de levering. Erg jammer.. verder was het eten erg smakelijk.

Carlijn
5 oktober 2021

Altijd heerlijke sushi en een goede service. Veel vegetarische mogelijkheden in vergelijking met concurrenten. Meer bijgerechten (zoals gebakken rijst) is bij mij wel gewenst.

John
4 oktober 2021

Mijn dochter van 11 had een graat in haar keel welke wij met moeite(!) eruit hebben gekregen! Dit verwacht je niet van een voor ons best dure sushischotel. Zie mail en foto’s.

Kim
4 oktober 2021
S
3 oktober 2021

Bestelling na 2,5 uur ontvangen. Zsm is dan een ruim begrip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roth
2 oktober 2021

Kwaliteit is altijd goed bij Mr. Sushi, het was nu echter wel erg kang wachten op onze bestelling. Om 17:30 besteld en de bestelling was er rond 19:45. Ik had om 19uur al gebeld wat de status van de bestelling was en kreeg te horen dat de bezorger net wegreed. Maar over een stuk wat met de scooter normaal hooguit 25min duurt, deed de bezorger nu 45min. Helaas niet wat we verwachten van Mr. Sushi en jammer ook dat je niet tijdig geïnformeerd wordt over het actuele tijdstip van bezorger. Dan hadden we namelijk voor een andere optie gekozen ivm onze plannen voor de rest van de avond.

Tessa
2 oktober 2021

Heerlijke sushi, leuke combinaties. Lekker gegeten. Helaas zijn jullie de wakame die ik had besteld vergeten erbij te doen…

D&J
2 oktober 2021

Zoals altijd, top kwaliteit en werkelijk heerlijk

Driessen
2 oktober 2021
Lizanne
1 oktober 2021

De bezorger moest door de regen een aardig eind rijden. Vriendelijke man, ontzettend lekker gegeten!

Jan
1 oktober 2021

Super snel geleverd en erg lekker

Veer
1 oktober 2021

De wakame salade was lachwekkend klein. Een vingerhoedje.

Michelle
30 september 2021

super was het !

Anke
30 september 2021

Was weer top!

Thomas
28 september 2021

Lekker sushi weer, bezorging netjes op tijd

van der meer
28 september 2021
Dirk
27 september 2021

Precies op tijd. Heerlijke Sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Enrico Fonteijn
25 september 2021

Om 16.00u bestellen om zeker te zijn dat er om 18.00 geleverd gaat worden. Is helaas geen zekerheid. Om vervolgens dan om 18.15 te moeten bellen wanneer de bestelling wordt geleverd en een reactie te krijgen dat het nu net klaar staat en dat de bezorger net weg gaat …. Vind ik slecht. En daarna te constateren dat de actie “Freeroll” niet is geleverd is dubbel slecht. Jammer! !

mirna
23 september 2021

de sushi was koud, plakkerig, smaakte naar azijn. alles viel ook uit elkaar, jammer.

Erwin
21 september 2021

Pokebowl was niet meer dan Kip, veel rijst en komkommer.... Kip was prima, rest was niet wat ik verwacht van een Poke Bowl

Roy
20 september 2021

Het eten was lauw /niet warm. Verder prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlon
19 september 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JB
19 september 2021

Zeer snelle levering! Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
15 september 2021

Was wederom heerlijk!!!

Monique
15 september 2021

Het was lekker

Daan
14 september 2021

Zaten graatjes in de zalm sashimi en de sashimi was erg dik gesneden.

Dick
13 september 2021

Zoals altijd was de sushi erg goed. De bezorging was vrijwel op de minuut op tijd en vriendelijk

Ma
12 september 2021

Kwartiertje te laat maar prima sushi/poke bowl.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

La
12 september 2021

Snel en lekker! Voor herhaling vatbaar👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen ter Hart
12 september 2021

Het eten was heerlijk, zag er zeer verzorgd uit. We hebben genoten!

Rick
11 september 2021

Voor de zoveelste keer was de bestelling te laat.. ruim 40 min

Sjoerd
11 september 2021

Kwaliteit was ver onder de maat. Muffe en doffe tonijn, die we direct weggegooid hebben. Kleffe en niet verse rijst. Per mail om een reactie gevraagd maar nog geen respons. Een slechte ervaring.

Samantha
9 september 2021

Beestje in mijn boontjes. 50 min bezorgtijd. Eten verder prima.

Mark
9 september 2021

Prima sushi.. goed van smaak en divers genoeg qua smaken.. aanrader...

Berna
9 september 2021

Altijd snelle bezorging en top sushi, onze ‘go-to’

Gerritsen
8 september 2021
Liesbeth
7 september 2021

Ik vond de boontjes erg lekker. De pokebowl viel mij tegen. Meer rijst dan ingrediënten.. ik had bij opmerkingen aangegeven dat ik graag wilde dat er geklopt werd ipv aangebeld. Nu werd er toch aangebeld ipv geklopt. De bezorgster bood haar excuses aan en zei wel dat ze niet op de opmerking had gelet.

Dekker
5 september 2021

De bezorging was 20 minuten te laat, maar het eten was weer genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
4 september 2021

Lekker, snelle levering, goede & aardige bezorger.

Wendy
4 september 2021

Heerlijk, vers, snel geleverd. Tot de volgende keer

Anja Hernaamt
3 september 2021

We hebben gesmuld.

Laura de Wolf
30 augustus 2021

Het was echt de beste sushi die ik ooit heb gehad, naast de top service kwam de bestelling perfect op tijd en we hebben er samen enorm van genoten. Ik kom zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel Moll
30 augustus 2021

Prima Sushi, alleen ontbrak de wasabi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dick
29 augustus 2021

Sushi was weer perfect, vis was vers, avocado rijp en toch nog mooi groen. Warme gerechten kwamen warm aan. Smakelijk gegeten Een minpunt 2,5 uur voor opening konden we al geen edamame meer bestellen, want uitverkocht. Toch de hoogste beoordeling omdat het zo goed was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicol
29 augustus 2021

Heerlijk gegeten!

Anke
28 augustus 2021

Heerlijk gegeten. Gaan zeker vaker bestellen. Is een halfuur heen en halfuur terug rijden zeker waard!

Ur
28 augustus 2021

Bezorging half uur te laat..

Kelly
28 augustus 2021

Nooit op de afgesproken tijd klaar

Sterre
28 augustus 2021

-

Sanne
26 augustus 2021

Sushi was erg lekker. Een groot deel van de zalm in de pokebowl was helaas taai.

Jos
25 augustus 2021

Alweer heerlijk sushi. Dit keer geen haren erin dus extra genieten. Voordat ik kon beginnen was er al een groot gedeelte van de plaat weg. De kleine schijnt het ook lekker te vinden ;)

Hondelink
24 augustus 2021

Haar in het eten

Martine Gerritsen
23 augustus 2021

Ik heb de pokebowl zalm gehad. Heerlijk, echte aanrader!

F. Van Aken
23 augustus 2021

Het was helemaal prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lvelt
22 augustus 2021

Sommige visstukken zaten harde stukken op waar je niet doorheen kon eten. Hebben de helft niet op kunnen eten. Zonde!

Maida
21 augustus 2021

Gister voor de 2e keer mijn freeroll vergeten...

Niesink
21 augustus 2021

Was heerlijk

Mark Veenvliet
19 augustus 2021

Beste heer/mevrouw, Normaliter is de sushi bij u altijd prima in orde. Maar helaas dit keer niet. De rijst viel direct uit elkaar bij het pakken van de sushi. Dit is niet zoals het hoort. Dit vind ik dan ook zeer spijtig. Hopelijk wilt u ons tegemoet komen en hopelijk is het in het vervolg weer goed zoals wij van u gewend zijn. Met vriendelijke groet, Mark Veenvliet Mailen mag naar markveenvliet@hotmail.com

Sushiboy
19 augustus 2021

Heerlijk!

Debbie vos
18 augustus 2021

Heerlijk gegeten

Wijnberg
18 augustus 2021

Netjes op tijd en weer heerlijk. Helaas waren de pittige sushi die we hadden besteld niet erg pittig. Van ons mag er wel iets meer pittig aan te pas komen.

A.N.
16 augustus 2021
Droppers
16 augustus 2021

Heerlijke en verse sushi. Een ding is jammer. Wij wonen in Ulft en daar bezorgen jullie niet (wel een dorp hier vlakbij Silvolde). Als jullie hier gaan bezorgen dan zouden wij wekelijks bestellen. Mvg,

Carla
16 augustus 2021
G. Bron
14 augustus 2021

Dit kan veel beter. De rol is niet goed doorgesneden en plakkerig. De tempura is niet vers. De vis is verkleurd. Kortom we zijn het beter van u gewend.

Brigitte
11 augustus 2021

Top service. Ik heb gebeld of het toch uurtje eerder kon. Geen probleem stond netjes klaar. En de Sushi was zoals altijd heerlijk.

Yvonne Cligge
11 augustus 2021

Heel lekker allemaal, alleen de kip en tonijn crunchi een beetje te groot voor een hap.

Meninde
9 augustus 2021

Sushi was klein, vis was taai, veelste weinig voor wat je betaald, volgende keer bij een andere sushi tent bestellen! De gyoza was helemaal slap, koud en nat geworden Bezorger kon het niet vinden maar dat is wel vaker zo, verder wel vriendelijk.

temming
7 augustus 2021

het was door al kaar geklutst en de bezorger was onvriendelijk bood daarna excuus aan daarna zagen we dat de pokebowls geklutst waren

Petra
7 augustus 2021

Snelle, vriendelijke bezorging en het eten smaakte goed.

Mary
7 augustus 2021

Altijd keurig op tijd bezorgd, vers en lekker vooral de crispy sushi

Marianne
5 augustus 2021

Het was er super snel, en het was een vriendelijke bezorger. De kwaliteit is ook uitstekend 👍🏻

Roos Huurdeman
4 augustus 2021

Top

Britt
3 augustus 2021

Het was heerlijk! Ik had in de opmerkingen geschreven of ze een maki tonijn wilde vervangen voor een met komkommer oid. De meeste restaurants lezen vaak de opmerkingen niet maar hier was dit goed geregeld! Bedankt😁

Vt
1 augustus 2021

Was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

An
31 juli 2021
Jurgen
31 juli 2021

Zeer goed bevallen!! Goede kwaliteit Voor herhaling vatbaar!! 😋

Den1s
29 juli 2021

Niet de beste sushi

Ans Lepoutre
28 juli 2021

Sushi was vlak van smaak. Weinig smaakvol. Yakitori weinig uitgesproken.

Shelby Van der berg
28 juli 2021

Altijd lekker eten, alleen jammer dat de bestelling niet klopte en de bezorger de bestelling niet bij de voordeur wilde afleveren…

Tico San
27 juli 2021

Heerlijke Sushi met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. In Doetinchem ideaal gesitueerd om snel af te kunnen halen.

Ennio Brands
26 juli 2021

Dit keer kwam de bestelling een half uur later dan de gecommuniceerde bezorgtijd. Helaas komen de (automatische) mails vanuit de vestiging met de updates altijd pas uren later dus nu ook geen idee wat de status was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
25 juli 2021

-slap -niet knapperig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bergevoet
24 juli 2021

Ik had gefrituurde sushi. Wat was dat vies! Ik dacht dat de ingrediënten gefrituurd waren. Dit smaakte allemaal hetzelfde. Geen goede smaak, vreseliike textuur. Heel jammer...

Dick
24 juli 2021

Wederom op tijd, vers, op de juiste temperatuur en goed van smaak.

Henk
22 juli 2021

Altijd heerlijk

Hulstijn
22 juli 2021

Kwaliteit was deze keer matig bestellen vaak hier maar nu viel het echt tegen

Jacco Wanders
22 juli 2021

Gewoon weer uitstekend, zoals altijd.

Anoniem
20 juli 2021
Marloes giesen
20 juli 2021

Vanavond sinds lange tijd weer eens sushi besteld. De zalm proefde alsof deze niet goed meer was en de overige sushi had een vreemde rook smaak en de ingrediënten waren hard. Leek niet vers gemaakt. Dit zijn we niet van jullie gewend helaas.

Rick en Ramona
20 juli 2021

Helemaal top

Raymond
18 juli 2021

Snel geleverd. Goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meij
18 juli 2021

Iets te weinig soyasaus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bruni
18 juli 2021

Was heerlijk!

Faye
17 juli 2021

Top, was weer heerlijk

Patricia
17 juli 2021

Lekkere sushi, precies op tijd gebracht.

Rh
16 juli 2021
EJ de Vries
16 juli 2021
Peppelman
15 juli 2021

Dit is wel de beste sushi die er in Doetinchem te krijgen is Erg lekker goed verzorgd

Annemiek
14 juli 2021

Heerlijk

Paulien
12 juli 2021
Hesselink
11 juli 2021

Heerlijk wederom

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

LL
11 juli 2021
Pino
11 juli 2021

Heerlijke sushi😀 en redelijk snel geleverd. Kwalitatief top👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
11 juli 2021

We hadden al vroeg in de middag besteld, voor een bestelling voor ‘s avonds. Het was te proeven dat veel van de gerechten ver vóór de ophaaltijd klaargemaakt zijn. Want het was veel minder lekker dan normaal! Normaal altijd 5 sterren voor het eten.

L.E
11 juli 2021

Twee pokébowls besteld met garnaal. De stukjes avocado en komkommer waren op 1 hand te tellen. Echt heel karig gevuld. Zonde om €12 te betalen voor een bak met droge rijst

Monique
11 juli 2021

De bestelling kwam iets later. Daar werden we netjes over gebeld. Dus dat was prima. Echter twee uur later kregen we een mailtje dat onze bestelling onderweg was… Daar ging iets mis. Maar de Sushi was heerlijk!

luka
11 juli 2021
Patrick
11 juli 2021
Evaldas
10 juli 2021
Gort
9 juli 2021
Jansen
5 juli 2021

Zo snel mogelijk betekent bij mr sushi veel later. Nu al te vaak meegemaakt en wat hoor ik "o sorry de bezorger is onderweg" nou komen een uur later dan gepland vervolgens het warme eten is koud. Of het zit er niet bij. Dit is nu echt al de zoveelste keer. Wat krijg je kortingscode van 20%.. en een excuus en daar moet je het maar mee doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Buist
4 juli 2021

Lang moeten wachten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlijn
4 juli 2021

Snel bezorgd en erg lekker! Waar voor je geld.

Anne
3 juli 2021

Sushi was erg lekker (zoals altijd), maar er miste sushi (de sashimi) van de bestelde Sushibox. Erg jammer dat dat er niet bij zat

Marieke
3 juli 2021
Do
3 juli 2021

De sushi was heerlijk. De nieuwe crazy fire dragon is echt aanrader

Mary
2 juli 2021

Ik had al een mail gestuurd, de kwaliteit van de sushi was niet goed vandaag alles viel uit elkaar, nog niet eerder gehad en helaas was de crunchy sushi niet warm meer.

Gerry
2 juli 2021

Sushi was niet super, maar wel goed. Er zat geen gratis California roll bij onze bestelling en bij het afrekenen online werd mijn kortingscode niet geaccepteerd. Bij het afhalen vertelde men mij dat die codes vaker geweigerd werden maar was niet de bedoeling. Niet super tevreden.

Benny ten brinke
1 juli 2021

Sushi was goed van kwaliteit en erg lekker goeie bezorging precies op tijd alleen het online bestellen een beetje moeilijk maar voor de rest prima

Bronkhorst
1 juli 2021

Om 14:00 online besteld voor 18:00 Om 18:10 niets ontvangen dus gebeld, er was iets mis gegaan maar bestelling ging meteen naar de keuken. Na een half uur nog maar weer gebeld, nog steeds niets ontvangen. Excuses excuses aan de telefoon, erg slecht. Gelukkig meer Sushi bedrijven in Doetinchem

Bert Kannegieter
1 juli 2021

Prima kwaliteit en een goede bezorgservice.

Ellen Westdijk
30 juni 2021

Snelle vriendelijke bezorging. Heerlijke sushi

Minke
30 juni 2021

Bestelling was op tijd klaar en de sushi was erg lekker. Blij met de vegan opties op het menu, top! Tip: we wilden geen stokjes bij de bestelling maar kregen 7 setjes. Dat was wel een beetje veel.

Yes
30 juni 2021

Top

Jan
27 juni 2021
Dick
27 juni 2021

Vandaag een gratis box c gekregen vanwege de eerdere bestellingen. Hij was met net zoveel zog bereid als de andere gerechten. Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

verberne
27 juni 2021

Het eten was heerlijk, helaas zat de kroepoek er niet bij

Larena
26 juni 2021

Heerlijke sushi

annemieke
24 juni 2021

Heerlijk!! Super kwaliteit

Gina
24 juni 2021

Goed zoals altijd!

Andre
24 juni 2021
Bianca kersten
23 juni 2021

Zoals we gewend zijn was het weer heerlijk Normaal hal ik het op vandaag laten bezorgen bijna 10 minuten te laat Maar het was super lekker weer toppie

Robin De Jong
23 juni 2021

Super lekkere sushi! Ze hebben heel veel vegetarische opties, ook met tofu en vegan tempura, waardoor het als vegetariër ook leuk is om sushi te eten.. Service was ook top.

Sommer
21 juni 2021

Op het afgesproken tijdstip kwam een uiterst lieve bezorger het eten brengen voor mij en dochtertje. Hebben heerlijk gegeten! Bedankt!

Dekker
21 juni 2021

Het was weer super leuke, echt genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

David engelberts
21 juni 2021

Ergste sushi die ik ooit heb gehad heb vrijwel alles weg gegooid alles had tempura garnalen schillen en de tempura garnalen waren niet vers nori ook niet meer waarschijnlijk al een paar uur ervoor gerold en dit smaakt niet met de gefrituurde garnaal super dure mega roll vol getieft met saus en super dik gesneden niet te eten laatste keer dat ik mr sushi bestel voor de zoveelste keer niet tevreden 30,- weg gegooid geld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nick
20 juni 2021

Ik had een poke bowl spicy salmon besteld, hierin hoort avocado te zitten maar deze was niet te vinden. Daarnaast vond ik de lente-ui en edamame erg karig. Wel jammer, want voor de rest was het lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

dietha
20 juni 2021

Voor het eerst wat besteld bij Mr Suschi maar zeker niet de laatste keer, super vers, op internet besteld en alles stond op de gewenste tijd klaar, ga zo door, een echte aanrader.10+++

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lysanne
19 juni 2021

Lekker, en snel bezorgd

Lynn
19 juni 2021

Bezorging was 30 minuten te laat zonder maar iets te horen

Bauke
19 juni 2021

Wederom heerlijk.....

Admiraal
19 juni 2021

Snel geleverd en het was heerlijk!

Jan-Pieter Doove
17 juni 2021

De wakamee miste

Arjen
17 juni 2021

Wat een heerlijke bereide sushi schotel!! We hebben echt genoten.

Jeroen
17 juni 2021

Loempia waren helaas niet meer warm, voor de rest was het goed

Fedde
17 juni 2021

Wij hadden graag gehoord hoelang het duurde dat de bestelling zou komen, hier kregen wij geen bericht van. Wij hadden ‘zsm’ geselecteerd en na 64 minuten was de sushi er.

Hein
17 juni 2021

Ruim op tijd bezorgd. Heerlijke box met sushi.

Esra Yalcin
15 juni 2021

Vorige keer twee keer PokeBowl spicy zalm besteld kregen we tot onze verbazing een PokeBowl spicy tonijn. Vandaag opnieuw een PokeBowl spicy zalm besteld zaten er geen boontjes in. Jammer

Kim
14 juni 2021

Weer prima op tijd. Mijn niet geleverde spiesjes van de vorige keer er netjes bij geleverd en het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

eef de jager
13 juni 2021

Echt heerlijke Sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes O.
13 juni 2021

Super goede sushi zoals altijd! Fijn op tijd bezorgd ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

An
13 juni 2021
Edith
12 juni 2021

Prima pokebowl en op tijd bezorgd!

Ruben Valkenburgh
12 juni 2021

Toppp

Petra
9 juni 2021

Super lekkere sushi en op tijd geleverd!

Van gessel
7 juni 2021
Nick
6 juni 2021

Bestelling was netjes optijd klaar, goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
6 juni 2021

Net als altijd erg lekker en op tijd bezorgd! Heerlijk gegeten 😃

Moontje
5 juni 2021

Wat een verwennerij Voor de 2e x deze week genoten van een heerlijke sushibox ❤️

S.S
5 juni 2021

Kip in de suhsi was niet vers! Jammer

Josie
5 juni 2021

Lekker sushi zag er mooi uit, en smakte heerlijk.

Mirian
5 juni 2021

We hadden een grote graat in een van de Sushi zitten .

André
5 juni 2021

de Sashimi was lekker. De maki mix was echter erg droog. Smaakte of hij al langer op voorraad had gelegen of uit de vriezer ontdooit was. Jammer!

Emine
4 juni 2021

Snelle bezorging, hapjes waren warm. Netjes verpakt. Top service!

Jan
4 juni 2021

Snelle bezorging. Zalige sushi. Goed tot in de punt gevulde Temaki. Rijkelijk gevuld met zalm. Rijst was heeeel erg lekker.

Anniek
4 juni 2021

Altijd lekker en vers! Wij halen hier altijd sushi.

Noname
4 juni 2021
Johan
4 juni 2021

De bestelling stond al voor mij klaar dat ik langs kwam, dat is fijn. Alleen bij thuiskomst bleek er maar één Sashimi zalm in te zitten ipv 2. Ik heb daarover gebeld en ik zou een tegemoetkoming krijgen. Die heb ik niet ontvangen. Dus omdat de Sashimi én de tegemoetkoming niet ontvangen zijn, minder punten dan normaal.

Marianne
30 mei 2021

Bestelling op tijd en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janssen
30 mei 2021

Was zoals gewoonlijk perfect en ook snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

verberne
30 mei 2021

Geweldig was 't. prima op tijd en super vers!

Jacco Wanders
29 mei 2021

Was weer geweldig, heerlijk gegeten en nog mooi op tijd ook. Blijft voor herhaling vatbaar.

bryan
29 mei 2021

kregen geen extra sojasaus erbij, en maar 1 bakje gember en wasabi terwijl we voor 5 personen hadden besteld. (50 euro). overigens waren de ebi rolls niet erg krokant..

Kirsten
29 mei 2021

Heerlijke volle pokebowls

Van tricht
26 mei 2021

We hebben heerlijk gegeten We gaan vaker bestellen!!

Lieke
26 mei 2021
Mieneke
25 mei 2021

Het was weer heerlijk! De bestelling was op tijd klaar.

Reulink
25 mei 2021

Bezorging was helaas te laat maar wel was er daarover telefonisch contact. Ook ontbrak er een gerecht helaas, gebeld daarover en komt met volgende bestelling in orde! Maar de kwaliteit en smaak was weer heerlijk.

An
25 mei 2021
Westdijk
24 mei 2021

Heerlijke sushi gegeten. Erg attent dat ze hebben gebeld dat de bezorger iets later kwam. En vriendelijk

We
24 mei 2021

Om half kwart voor 3 ‘S middags een bestelling gedaan om ‘S avonds om 18:00 op te halen. Toen ik om 18:00 kwam moest ik nog een half uur wachten voordat ik mijn sushi kreeg. Ik snap dat het druk was en dat het iets langer duurt. Maar een half uur met alleen een excuses vind ik belachelijk.

J.
24 mei 2021

Erg lekker! Jammer dat er in onze regio niet bezorgd wordt, maar zeker voor herhaling vatbaar

Leyla
24 mei 2021

Om 15:00 bestelling geplaatst voor 17:00 kwam de bestelling pas 17:30 erg jammer dit !

Li
24 mei 2021

De sushi was super lekker en ook een hele lekkere box. Alleen super jammer en teleurstellend dat ik 30 minuten buiten op de sushi moet wachten als ik dit al om 14.00 uur smiddags bestel en pas 17.00 uur op kom halen.

Mirjam Wienke
24 mei 2021

Zoals altijd weer heerlijke sushi en goede bezorging en service.

Ki.
24 mei 2021

De sushi was heerlijk en vers, alleen werd alles door elkaar gehusseld bezorgd. De pokebowl lekte hierdoor in de tas en was een rommeltje in de bak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wams
24 mei 2021

Helaas weer veel te laat. Sushi was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

....
24 mei 2021
Kim
23 mei 2021

Helaas ontbraken de bestelde yakitori spiesjes. Ik heb meteen gebeld en werd netjes te woord gestaan. Bij mijn volgende bestelling worden ze gratis geleverd. Sushi was weer als vanouds heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dick
23 mei 2021

Wat later dan verwacht maar het wachten waard. Smakelijk, vers en op de goede temperatuur. Flamed Salmon roll is een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kars.sterenborg@smeetsadviesgroep.eu
23 mei 2021

Mooi, lekker, geld waard, aardige en snelle bediening

Murph
23 mei 2021
Tim
22 mei 2021

Erg lekker, goeie vegan sushi ook!

Dominique
22 mei 2021

Weer helemaal toppie! Wij hebben genoten.

Selma
22 mei 2021
Danielle
22 mei 2021

Ik snap dat de Gyoza en ebi garnalen niet heel warm meer zijn als de bezorgen naar Zelhem moet, maar ze waren helaas echt heel koud geworden. Sushi geweldig de rest matig

Maud Vrieze
22 mei 2021

Heb om 21.10 besteld en het is nu 23u en nog niks gehad. Om 22.00 een mail ontvangen met je bestelling is onderweg, maar heb er nu wel een hard hoofd in dat m’n bestelling nog komt. Eerst keer gebeld en werd gezegd dat het onderweg was daarna nog meerdere keren gebeld maar geen gehoor. Dit kan echt niet en was de laatste keer

Mulder
17 mei 2021

De poke bowl miste de helaas de boontjes. Verder smaakte het prima. De bezorger was erg ongeduldig aan de deur. ,3x Bellen en met de brievenbusklep lawaai aan het maken terwijl ik meteen naar de bel liep toen hij belde..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek
16 mei 2021

Heerlijk!! Goede prijs kwaliteit. Heelijke box die ik zeker vaker ga bestellen

Dick
15 mei 2021

Vers, smaakvol en keurig verzorgd

Koolmees
15 mei 2021

Aardige bezorger, heerlijke sushi en altijd met veel aandacht verpakt! Top!

JR
14 mei 2021
Lies
14 mei 2021

Heerlijke sushi, bezorging op tijd

Bell
14 mei 2021

Vandaag voor het eerst bij jullie een bestelling geplaatst. Het was heerlijk. Niets viel tegen. Dit is mijn nieuwe favoriete take out. Bedankt!

Annet ten Pas
13 mei 2021

Ik had om 16.30 besteld voor 18.30. Het werd uiteindelijk pas om 19.20 bezorgd. Dat vond ik wel erg laat.

Simone
13 mei 2021

Bezorger deed het leuk alleen hebben we er bijna 2 uur op zitten wachten.

Louise
12 mei 2021

Heerlijke sushi!

Tugce
11 mei 2021

Sushi viel dit keer helaas tegen, was smaakloos.. Rijst was niet goed en in de sushi miste ik de avacado.

W. Schuurman
11 mei 2021

De kwaliteit was weer als vanouds. Echt genoten met moederdag. Toch heb ik wat opmerkingen, een attentie ivm moederdag zoals op valentijnsdag was wel leuk geweest. Maar om er een kaartje bij te doen met de melding voor de freeroll, waarbij op de achterkant de spaaractie staat met: bij 25 punten een gratis C box, vind ik dan weer jammer. Want deze actie is verhoogd naar 30 punten. Wij dachten nu de C box bij elkaar te hebbenDus bij deze: deze kaart niet meer gebruiken. Schept verwarring.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Gessel
10 mei 2021

Goede service en de sushi fantastisch

Lotte
10 mei 2021

Was weer heerlijk!

..
10 mei 2021

veel te duur voor wat je krijgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isa
9 mei 2021

Sushi was lekker alleen zat er geen soja saus bij, klopt dat?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maudy
9 mei 2021

Super vers en lekker! Goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nikki Bosch
9 mei 2021
Peter
9 mei 2021

Softshell met kip?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elaine
7 mei 2021

Ontzettend lang gewacht, voor de 2e keer op rij. Meermaals gebeld en meer dan "hij is onderweg, misschien heeft hij meerdere bestelling tegelijk meegekregen" kregen we niet te horen. Geen excuses bijvoorbeeld. Toen de bestelling er eindelijk was bleken alle 'warme' gerecht hartstikke koud. Helaas bewees onze vorige ervaring dat je bij afhalen ook gerust 30+ minuten op de stoep kunt staan wachten tot het klaar is, ondanks uren van te voren bestellen. We gaan maar eens kijken naar alternatieve plekken om sushi te bestellen.

Michel
7 mei 2021

Was weer heerlijk! Complimenten :-)

Bert Kannegieter
6 mei 2021

Prima op tijd en heerlijk. Jammer dat de garnalenkroketten uitverkocht waren.

Janssen
5 mei 2021

Jammer dat het niet op de aangegeven tijd werd bezorgd maar veel eerder ivm een nog incompleet gezin waardoor sommige dingen koud konden worden . Verder was het geweldig Zoals altijd .

Marloes
5 mei 2021

De sushi was heerlijk, zoals altijd. Helaas kwam ik er thuis achter dat surf en roll er niet in zat, maar in plaats daarvan een goedkopere rol met kip. Wij hebben de bestelling zelf opgehaald en kwamen er thuis pas achter, 7 km verder. Volgende keer de bestelling graag beter controleren. En zal ik dat zelf ook doen.

Dick te Vreden
5 mei 2021

Kleffe sushi, beetje aan de vroege kant. Maar he, alles beter dan die keren dat jullie 2 uur te laat of 30 min te vroeg waren....

DS
4 mei 2021

Bezorging 35 min later dan verwachte bezorgtijd! Sushi zelf was heerlijk!

Bianca
2 mei 2021

Heerlijke sushi en uitstekend op tijd. Alles super service. Echt aan te raden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wiggers
1 mei 2021

Super lekkere pokebowl. (Garnaal)

Tiny koning
1 mei 2021

Mr sushi zou een leuk en goed bedrijf zijn als ze wat beter naar klanten zouden luisteren.....ipv van problemen oplossen maken ze ze graag een voorbeeld.....wij hadden een keer sushi met plastic erin en we kregen ter compensatie een kortingscode....gaan we het gebruiken (korting v 20%..was voor ons 6,20euro) wordt ons de gratis Freeroll ontnomen omdat dat niet kon in combinatie (Freeroll kost 9.00euro) worden we nog een keer gestraft...wij klagen....maar ze mochten het niet doen....ik ben er persoonlijk heen gegaan en met een Freeroll weer weg gegaan (kreeg wel begrip maar ze mochten het niet doen) ik moest naar het hoofdkantoor een mail sturen om dit probleem voor te leggen omdat hun dit niet mochten doen qua regels .....schandalig hoe dat gaat in Doetinchem maar ook sneu voor het personeel dat ze niet voor een stukje service mogen gaan voor de klant.ik ben een goede klant daar maar sta op het randje om af te haken daar maar ga eerst nog het hoofdkantoor proberen te mailen....ik ben

HBO
1 mei 2021
Tanir
1 mei 2021

Mis wel 1 (lekkerste) sushirol, kan gebeuren..is netjes opgelost. Compliment voor het menu, lekker uitgebreid dus volop keuze! Dat was voorheen niet zo. Ook de bezorger was vriendelijk.

Thijssen
30 april 2021

De free rolll ontbrak. Daarnaast 30min. bezorgd na mail bezorger is onderweg, terwijl bezorgadres 2 min. van filiaal af was.

Joan
30 april 2021

Heel lekkere en verse sushi. Iets te laat bezorgd maar daar werd netjes over gebeld.

wieke
30 april 2021

De bestelling was een half uurtje te laat, zonder bericht, maar we zaten ook wel erg afgelegen. De zeewier ontbrak. Verder veel en lekkere sushi, en lekker veel nigiri's erbij, voor een goede prijs.

Linda Verharen
29 april 2021

Echt genoten!! Alles was super vers, heerlijk van smaak. Volgende keer kiezen we weer voor MrSushi!!

Kaptein
28 april 2021

Pokebowls smaken prima. Daar niets mis mee. Bij vorige keer bestellen lagen de Pokebowls helemaal door elkaar. 1 deksel kapot. Beetje gesmeer. Deze keer waren de bakjes met chilisaus open gegaan. Gelukkig wel in de plastic zak maar niet blij mee. Ook nu weer deksel beschadigd van éen van de Pokebowls.

Stefan
27 april 2021
Metselaar
27 april 2021
Henkjan
27 april 2021
Dick
27 april 2021

Erg lekker gegeten, alles vers en goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
27 april 2021

Perfect op tijd klaar. Dit keer afgehaald en weer zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H braafhart...
27 april 2021

Het was prima . Heerlijk...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
26 april 2021

Heerlijk gegeten, ze hadden 10 minuten vertraging en belde netjes op.

Ingrid
26 april 2021

Heerlijk gegeten, ze hadden 10 minuten vertraging en belde netjes op.

Richard Reijers
26 april 2021

Lekker!

Brenda
26 april 2021

Zeer tevreden! Had online in de reviews gelezen dat de bezorging in het weekend nogal lang kon duren, dus had voor de zekerheid maar op tijd besteld (16.10) en nog geen 35 min later had ik m’n (verse!) sushi al in huis! Wij waren erg positief verrast over de bezorgsnelheid en kwaliteit, en gaan zeker vaker bestellen!

femke
26 april 2021

was goed, maar mr.sushi Zevenaar vind ik zelf beter, meer smaak en verser naar mijn idee..

Andre
26 april 2021

Via de app besteld, gefrituurde sushi nog heerlijk warm. Rest smaakte ook super. Mooi op de gevraagde tijd bezorgd

W. Schuurman
26 april 2021

Als vanouds, heerlijke verse sushi, Weer erg van genoten.

Luka
26 april 2021
Bert Kannegieter
26 april 2021

Kwaliteit is zoals gebruikelijk erg goed. Dit keer was er wel een vertraging van 20 minuten wat betreft de bezorging. Op een vraag van mij is niet gereageerd.

Inge
25 april 2021

Zeer snelle goede bezorging. We hadden heerlijke poke bowls

Anita
25 april 2021

Het was weer heerlijk

Lies
21 april 2021

Heerlijk gegeten, alles vers en prima. Netjes op tijd en vriendelijke bezorging.

MT
20 april 2021
Jan
19 april 2021

Bij deze bestelling van de Salmon lovers box zat niet de Soft Shell Salmon Roll maar de Tempura ebi Roll. Daarmee doe je de Salmon Lovers box teniet. De Rest van de Bestelling was zoals je mag verwachten. Lekker en Goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
18 april 2021

Goedendag, Vandaag 3 pokebowls besteld en ontvangen. Ze stonden keurig op tijd klaar. So far so good. 1 van de bowls zat, tegen de verwachting en het recept van de pokebowl Ebi Fry in, Edamame verwerkt. Dat was een enorme tegenvaller voor mijn zoon. Navraag bij de balie leverde het antwoord: we doen altijd Edamame in de Bowls.... Vandaar de 3 punten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
18 april 2021

Ik kreeg een verkeerde bestelling en ik heb betaald en daarna krijg ik te horen dat ze niet meer gingen bezorgen. Moest ik uiteindelijk 2,5 wachten tot dat ze als nog het kwamen bezorgen.

Hanna
18 april 2021

Hele lange wachttijden.

Lot
17 april 2021

Voor het eerst viel de sushi tegen. Voor €100 besteld en dit was helaas smakeloos..

Koes
16 april 2021

Lekkere sushi👍🏼

Houben
16 april 2021

Top. Lekker en vers

Lies
14 april 2021

Heerlijk en verse kwaliteit, bestel graag bij Mr. Sushi👌Ga zo door!

T.
12 april 2021

Lekker en snel bezorgd :-)

M. Sluiter
12 april 2021

Bestelling was precies op tijd klaar en ik ben vriendelijk geholpen door jullie. Alles is vers en mooi opgemaakt en smaakte heerlijk. Heel erg fijn dat er nu ook vegan opties zijn op jullie menu!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CvW
11 april 2021

Super lekkere sushi, en heel aardig personeel! 10/10 would recommend.

Jojo
11 april 2021

Bestelling op tijd klaar, heerlijk sushi gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henry Timmerije
5 april 2021

Als wat warm moest zijn was gewoon koud dus niet lekker tevens was de bezorging een half uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
4 april 2021

Ik heb mijn nieuwe sushi-boer gevonden hoor! Na een slechte ervaring bij een andere sushi-boer nu voor Mr. Sushi gekozen. Prima kwaliteit, heerlijk vers en niet geheel onbelangrijk: binnen de afgesproken tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Didi-Jane
1 april 2021

Heerlijk gegeten en snelle bezorging! Ook was er een vriendelijke bezorger.

Luka
1 april 2021

Goed optijd! Lekker sushi!

Hans
1 april 2021

Heerlijke sushibox! Waarom moet ik 0,25 ideal kosten betalen, terwijl die pinkosten normaliter door de eigenaar worden betaald? Daarnaast zijn de werkelijke kosten veel lager.

Johan Ellen
31 maart 2021

Goedendag, De bestelling was compleet en de warme onderdelen, waren inderdaad warm. Heel fijn. Vandaar ook de 4 punten. Dat het er geen 5 zijn, komt doordat m.n. de Maki rollen heel slecht gerold waren. De meeste vielen al uit elkaar in de verpakking. Daar valt nog wel wat te verbeteren.

Denise
31 maart 2021

Snelle en goede levering, vrolijke bezorger! Het was weer heerlijk!

Lu
29 maart 2021

Heerlijke sushi, beste in de omgeving, softshells zijn aan te raden. Ze hadden slechts 1 soja en 1 wasabi bij een bestelling voor 4 personen gedaan, na een telefoontje gauw opgelost, vriendelijke medewerker aan de telefoon, ik kreeg een compensatie en de bezorger kwam direct terug met extra soja en wasabi, netjes 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maud prinsen
28 maart 2021
An
28 maart 2021

Het was weer top 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Battiato
28 maart 2021

Keurig op tijd en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.