Beoordelingen van Mr. Sushi Doetinchem

Recente recensies

4.0
Monique
vandaag

Ik geniet steeds weer van jullie geweldige smaken sushi. Mijn complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
4 februari 2023

Was weer super lekker!!

Kusters
4 februari 2023

Lekkere grote stukken sushi.

Lotte
4 februari 2023

Helaas waren de crunchy zalm rollen (2 rollen) allebei heel hard en donkerbruin gebakken, het was daardoor tevens heel vettig. Jammer!

Marloes
3 februari 2023

De sushi was prima in orde alleen 1 flesje soya voor 5 personen is een beetje weinig…

Elke Ratering
31 januari 2023

Was lekker maar vond het wel een stuk duurder geworden.

Te laat
29 januari 2023

Wij hadden onze bestelling geplaatst om 16:30 en ze zouden het komen bezorgen tussen 17:30-17:45. Toen het 18:15 was hebben we even gebeld en toen zeiden ze gehaast dat het druk was en dat het later was maar onderweg was. 19:00 hebben wij nogmaals gebeld en 19:30 nogmaals… telkens hetzelfde “uw bestelling komt eraan mevrouw”. Uiteindelijk was onze bestelling niet onderweg en moest deze nog opnieuw gemaakt worden en werd deze 20:30 bij ons thuisbezorgt. En als kers op de taart werd maar de helft van onze bestelling bezorgd en ook de verkeerde dingen. We hadden trek, helft van ons geld weg, maar tóch nog een kortingscode gekregen van de zaak waar we nóóit meer gaan bestellen..!

Jan Kellenaers
29 januari 2023

Was er al bang voor dat het niet op tijd geleverd kon worden. Dus om 13.45 al besteld misschien dat dan op tijd geleverd kon worden. En Ja hoor dik een uur later! De laatste 4 x altijd te laat en dan niet een klein beetje te laat. De keer hiervoor was het dik 2 uur te laat! Zoet houdertje 20% korting bij de volgende bestelling en nu ook weer poehpoeh 20% korting. Te weinig bezorgers! Kan je twee dingen doen meer bezorgers inhuren en anders niet meer buiten Doetinchem bezorgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jesse
29 januari 2023

Sushi smaakte oké. Het duurde wel 2 uur na het bestellen tot het eten er was. Moest er ook 2 keer achteraan bellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
29 januari 2023

De sushi was weer heerlijk vers!

ramona masselink
29 januari 2023

17.00 besteld, 19.15 was het er… we hadden crispy salmon besteld, was koud en taai.. dus vandaag zeker niet tevreden..jammer 😔

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel bruggeman
29 januari 2023

Kortom erg slecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
28 januari 2023

Kwaliteit was zoals altijd prima. De bezorging zou om 19.15 uur plaatsvinden. Zonder bericht van vertraging belde de bezorger pas om 19.40 aan. Om 21.16 kreeg ik een mail dat de bezorging onderweg was. Wat vertraging op vrijdagavond liggen wij niet wakker van, maar de efficiency van berichtgeving behoeft de nodige verbetering

Berdien
27 januari 2023

Bestelling kwam 1,5 uur later dan aangegeven. Ik moest er zelf achteraan bellen. Daardoor waren de warme gerechten koud helaas.

Monique
26 januari 2023

Het was weer heerlijk

V.D.
26 januari 2023

Snel bezorgd, goede service en natuurlijk lekker:)

Wilfried
26 januari 2023

na ander half uur kwam de bestelling aan. 1 poke bowl lag op de kop de gebakken garnalen waren koud. De bezorger was niet vriendelijk eigenlijk is 1 ster al te veel voor hem. na veel te hebben geklaagd. Hebben we 20 euro korting gekregen en de gebakken garnalen krijgen we volgende keer gratis. Had graag nu de korting al gehad en nieuwe garnalen. Was gewoon een slechte service. Na dat ik een klacht had in gediend belde de manager mij op om te zeggen dat het niet zo moest zijn gelopen

Ans
25 januari 2023
J.S.
25 januari 2023

Heerlijke verse sushi! Echt heerlijk! Enige minpuntje was dat de gratis Saki Roll er niet bij zat….jammerrrr.

Berends
24 januari 2023

Crunchy sushi besteld, helaas een bak met sushi zo gefrituurd dat je nauwelijks rolls kon onderscheiden of proeven. Heel jammer.

Jeni
24 januari 2023

Sushi was heerlijk. Bestelling alleen helaas niet compleet.

Justin
24 januari 2023

We hebben 19.00 besteld, het zou 20.15 gebracht worden, na een mail 20.35 en na veel bellen ,waarin elke keer werd gezegd dat de bestelling onderweg was 22.15 werd het gebracht, warme hapjes waren koud, sushi was te zachr lees: we hebben maar een klein beetje genomen ,want het was niet lekker Aan de telefoon waren ze kortaf, alsof je een zeur bent dat je na 3 uur nog niets hebt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jens Huisman
23 januari 2023

Eten is zoals altijd prima , maar de bezorging was 1 uur volgens jullie en wij hebben nog 45 min langer gewacht .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeanine Jolink
23 januari 2023

2,5 uur telaat, telefonisch niet bereikbaar, bezorger kwam niet uit auto omdat het zogezegd een apart adres was en hij het niet kon vinden. Als mijn vriend er niet heen was gelopen, was hij weggereden. Ik kon de bezorger niet verstaan, de karaage was koud en de sushi was redelijk maar niet zo geweldig dat ik er 2,5 uur voor moet wachten. Dan bestel ik liever geen sushi meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carolin
22 januari 2023

Na 3 uur heb ik mijn order pas ontvangen. De gene die ik telefonisch gesproken heb 2x en mijn partner 1x had een arrogante houding geen enige vorm van empatie. Eerste gesprek beloven in een klein half uurtje komt de bestelling. Dit was 1 uur en 30 min na het bestellen. Na nog eens een 40 min heeft mijn partner gebeld werdt weer een mooi verhaal vol leugens vertelt. Ze zette mijn man in de ‘wacht’ maar vergat dat wij mee luisteren zei ze deze man is lijp en echt heel boos…. Vervolgens weer een belofte gaat zo snel mogelijk mee… na 30 min nog geen bezorger gezien. Weer gebeld en toen kreeg ik nog een zwak lul verhaal…. Echt waar ik bestel NOOIT meer hier ik heb kwart voor 5 besteld en kwart voor 8 had ik mijn bestelling…. De laatste 3 orders zijn zo gegaan dit is mijn geld niet meer waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paulien
22 januari 2023

Bezorgtijd werd op 19.30 uur aangegeven via de mail nadat ik besteld had om 17.45u met 'zo snel mogelijk'. Uiteindelijk was de bezorging om 21uur. Sushi rijst was plakkerig en een dikke laag. Aangegeven dat ik geen Wasabi en gember hoef, maaar toch gekregen. Zonde. Ik gooi het weg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

-
22 januari 2023

Bezorging 1,5 uur te laat, daardoor loempia's koud. Sushi was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne
21 januari 2023

Service was prima in orde, sushi lekker, alleen helaas bij mijn sushibox is er de sashimi vergeten die er wel bij hoort en waar ik nou precies zo naar uit keek. Dus hier baal ik enorm van omdat wij specifiek vandaag naar Doetinchem zijn gereden om dit op te halen omdat bij ons in de postcode dus net niet wordt bezorgd helaas.. 😕

Sandra
20 januari 2023

Snelle bezorging en lekkere sushi 👌🏻

Sandra
20 januari 2023

Keurig op tijd en het was heeeeeeeerlijk

Melissa
18 januari 2023

Altijd lekker en netjes op tijd.

Werner
18 januari 2023
Eric J.
18 januari 2023

Op tijd klaar, vers, warm (voor wat warm moest zijn) , smaakvol, kortom uitstekend!

Matthijsse Ingrid
17 januari 2023
Jolanda van 't Klooster
16 januari 2023

De sushi smaakte heerlijk maar het vooruit bestelde eten was niet op het afgesproken tijdstip gereed. Besteld om half 3, afgehaald om half 6 en 20 Minuten moeten wachten. Helaas geen enkele moeite om dit goed te maken. Jammer

Florine
16 januari 2023

2u moeten wachten op mijn bestelling om 16:40u besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Valencia
16 januari 2023

1,5 uur gewacht op mijn bestelling tot het eindelijk een keer klaar was! Bestelling van 80€ en de crispy chicken was hartstikke koud en dat crispy randje was alles behalve crispy! De bestelde loempia’s waren helemaal aan elkaar geplakt en 2 waren niet eens goed gebakken dus deze hebben we gewoon moeten weggooien! De sushi was niet goed gevouwen waardoor elke keer als je er eentje pakte alles eruit viel! Voor mij als vaste klant bij jullie de laatste keer dat ik besteld heb! Ben heel erg teleurgesteld in jullie kwaliteit die jullie leveren tegenwoordig!

hoef1\2 inger temming
15 januari 2023

smaak ok maar ze waren helemaal geklutst bij aankomst dat is zo jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasja
15 januari 2023

Duurde erg lang, uiteindelijk zelf opgehaald. Bleek onmacht te zijn (kapotte bezorg scooter). Iets extra's erbij gekregen, super opgelost!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boer, de A.T.
15 januari 2023

bezorging was 45min telaat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne Wienholts
15 januari 2023

Helaas een uur te laat bezorgd waardoor de garnalen koud waren. Erg jammer…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjoerd Teerink
14 januari 2023

Wederom top! Elke keer kwaliteit en heerlijk eten.

Anne
13 januari 2023

Altijd heel erg tevreden dit keer helemaal niet. Mega buikpijn na het eten en zelfs over moeten geven. Was iets niet helemaal goed.

Boonstra
13 januari 2023

Helaas duurde het deze keer erg lang voordat de bestelling geleverd werd. Ik had om 17.17 de bestelling geplaatst en deze werd pas rond 19.45 geleverd. De warme gerechten waren ondertussen koud geworden en waren de tassen van binnen vochtig.

.
12 januari 2023

Vorige keer heel lang moeten wachten op ons eten en vandaag besteld met actie code voor gratis sushi maar niet gekregen gebelt en toen was het onze fout want hij had hem niet gepakt en ook jiks na geleverd terwijl we er wel recht op hadden

Sarina
12 januari 2023

Super goede en vriendelijke bezorger.

Jet Sardjoesingh
11 januari 2023
Anoniem
9 januari 2023
Anniek Hoogkamp
9 januari 2023

Op de app kun je echt mega slecht zien waar je bestelt, mag wel iets aan veranderd worden. Ondanks dat ik bij de verkeerde mr. sushi bestelt (Zutphen in plaats van Doetinchem), kon ik zonder problemen mijn bestelling van locatie veranderen. Echt vriendelijk personeel in Doetinchem.

Anja
8 januari 2023
Roelofswaard
8 januari 2023
Geert Van campen
8 januari 2023

Ga zo door niks om aan te merken heerlijk genoten van het eten !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Het houten huis
8 januari 2023

Heerlijk

Sophie Fronen
7 januari 2023

Helaas hebben wij 2 uur en 15 min moeten wachten op onze bestelling. Toen deze eindelijk aankwam was het deel wat warm moest zijn koud. Kreeg wel heel netjes het warme gedeelte opnieuw nagestuurd en zou ik een kortingscode ontvangen voor de volgende bestelling via de app, maar deze heb ik helaas nooit mogen ontvangen...

S
6 januari 2023
S
6 januari 2023
Sanneb
6 januari 2023

De rijst was erg nat en plakkerig. De sushi was eerder beter.

Michelle
6 januari 2023

Top!!!!!

Emily
6 januari 2023

Het was weer super lekker zoals altijd en de bestelling klopte deze keer wel. Nu waren ze alleen eerst mijn bestelling kwijt, zouden ze het opnieuw laten maken maar vonden ze het uiteindelijk toch terug. Ben benieuwd of de volgende keer wel alles vlekkeloos verloopt 😂

Aniek de Jong
5 januari 2023

's Middags al besteld en gekozen voor de bezorgtijd tussen 17.15 en 17.30 uur. Werd om 18.00 uur gebeld dat het z.s.m. kwam en uiteindelijk om 18.10 uur het eten ontvangen... Vervelend. Eten was verder wel lekker.

Tess
5 januari 2023

De bestelling was snel geleverd!

J.H
4 januari 2023

Proefde een rare smaakt. Ik kon het niet vinden wat het was. Dacht dat het aan mij lag daar door heb 6 stukjes weg gegooid omdat ik bang was om ziek te worden.Had nog een rol over. Weer het zelfde. Toen ben ik gaan ik gaan vissen, tot mijn verbazing zag ik een vies bruin papperige avocado in de stukjes zitten. Uiteraard die stukjes ook weg gegooid. Zeer jammer.

Robert
3 januari 2023

Ook de tweede keer op rij goed eten alleen toen we na een half uur belde waar het eten bleef, bleken ze te weinig bezorgers te hebben. Of ik het wilde komen halen. Ook geen bon als compensatie of zoiets. Heel jammer

Sabine
1 januari 2022

Bestelling was lekker, maar de avocado was niet rijp, waardoor veel van de sushi niet lekker was. Avocado was taai en hard.

Ton Bruijne
31 december 2022

Wij hebben al heel wat keer naar grote tevredenheid de soft shell box besteld. Helaas was de kwaliteit deze keer dramatisch slecht. Het waren grote droge rijstklompen die op niets leken op de sushi's die wij voorheen kregen. Ze zijn helaas zo de prullenbak in gegaan.

Jindra Gebbink
31 december 2022

Heerlijke sushi, een traktatie op oudejaarsavond

SBLB
31 december 2022

Wederom héérlijk genoten 🍣

Lotte
30 december 2022

Prima, zoals altijd

Robert
29 december 2022

Sushi was heerlijk zoals gewoonlijk, alleen wel een half uur te laat. Super jammer

Gerrike
29 december 2022
Eveline
29 december 2022
Ck
27 december 2022

Prima en lekker

Dianne
27 december 2022
Lisa
26 december 2022
Mark
26 december 2022

Mooi op tijd, (kerstbestelling) Warme gerechten nog heerlijk warm Vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
25 december 2022

Helaas ziek geworden van de sushi allemaal diarree en overgeven. Lijkt erop dat iets niet goed was Jammer normaal is het erg lekker en goed

Steinmann
25 december 2022

Heerlijke Sushi's. Maar jammer dat niemand met het afrekenen ons er attent op heeft gemaakt dat je bij een bestelling van 25 euro een gratis rol krijgt. We hadden een bestelling van €60,50. Mvg Steinmann

Geerts
24 december 2022

Wij hadden helaas een foutje in de bestelling. Kregen 2 verkeerde sushi erbij. Geen tofu, maar iets van Paling, terwijl de tofu mijn favoriet is. Was helaas ook niet de eerste keer, dus was toch een tegenvaller.

Thijs Jansen
24 december 2022

Prima op tijd! Prima kwaliteit! Tot gauw!

Corien
24 december 2022

Lekker maar wel zware rijst.

Mark bergevoet
24 december 2022

Kwaliteit super goed zeer op tijd geleverd top

Monique
21 december 2022

Altijd weer erg lekker Dank je wel

Linda
21 december 2022

Mr. Sushi was voorheen mijn favoriete sushi tent maar het is niet meer helemaal wat het geweest is. De bezorging duurt erg lang. De laatste keren wacht ik minimaal 2 uur op mijn eten. Daarnaast zijn er de laatste drie bestellingen fouten gemaakt. Er mist iets van de bestelling of ik krijg verkeerde dingen binnen. Na zo lang wachten is dat dan een teleurstelling. Ook de kwaliteit lijkt achteruit gegaan. De rollen zijn anders dan voorheen en het eten komt vaak half koud aan. Wanneer je belt over dingen die je mist in je bestelling wordt er voorgesteld om dit er bij de volgende bestelling gratis bij te krijgen. Dat is netjes. Het ziet ernaar uit bovenstaande gebeurt omdat ze het erf druk hebben. Fijn voor hen! Iets minder voor de klant.

Marieke Driever
19 december 2022

Het was heerlijk en vers. En perfect optijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michelle
18 december 2022

Super goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sherien
18 december 2022

Bezorging was een uur te vroeg. Eten was verder wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim rikken
17 december 2022

Levering kan veel sneller en op de hoogte gehouden worden helemaal heb om half 5 besteld en word niet op de hoogte gehouden en krijg een mail om half 8 dat de bestelling onderweg is terwijl we het al op hebben. Beetje vreemd

Petra
16 december 2022

Super lekkere poke bowls en snel geleverd!

Hasan
16 december 2022

Zoals altijd weer top, bedankt jongens

Ilse
14 december 2022

Weer heerlijk gegeten. Bezorging in de afgesproken tijd!

A. Edogun
12 december 2022

Altijd lekker eten Dank jullie wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara
11 december 2022

Lekker en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D
11 december 2022

Heerlijke sushi perfect kwa smaak elke keer als ik er bestel!

Gerben gussinklo
10 december 2022

Het was heerlijk.

Juliana
10 december 2022

Heerlijke sushi!!

Lotte
10 december 2022

Perfect!

Yogita
9 december 2022

Prima sushi, ziet er mooi uit. Je proeft echter wel dat de Tempura Ebi Roll al eerder is bereid waardoor de garnaal in de sushi wat sponzig proeft.

Dave
9 december 2022

Sushi was erg lekker en optijd bezorgt, helaas niet in aparte bakken gedaan maar in 1 grote en er waren geen chopsticks meegegeven.

K.TT
7 december 2022

Voor 8 personen een “ontdek” sushi assortiment samengesteld. Genoten dat ze hebben.

Anoniem
6 december 2022
Nicoleta M
5 december 2022
Willemijn van der Borg
4 december 2022

Voor de 2e keer een deel van de bestelling niet aanwezig.

Ans Lepoutre
4 december 2022

Heerlijk! Íets teveel saus …

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erna
3 december 2022

M’n bestelling was niet volledig, na een telefoontje opgelost. Ipv 3 set stokjes kreeg ik er maar 2.

Nas
3 december 2022

1 uur en 10 minuten wachten op 2 portie

Lotte
3 december 2022

Heerlijk!

Jansen
1 december 2022

Gevraagd om alles zonder sesam en ui. Overal zat sesam en ui op. En alle sushi was flink door elkaar geschud door de scooterrit. Zag er niet meer smakelijk uit.

OLAF van der Meulen
29 november 2022

Heerlijk vers en super Lekker! Complimenten aan de chefkok

Chanel Homminga
29 november 2022

Bezorging was erg snel! Ze gingen open om 14:00 en om 14:08 stonden ze voor de deur. Sushi smaakte ook wel goed, maar de sushi viel bij elk stukje volledig uit elkaar… wat het eten gewoon vervelend maakt

V d Meijden
28 november 2022
Marcco
27 november 2022

Het was weer Super lekker!!!!

Jacco
27 november 2022

Prima gegeten weer, bezorging ook keurig op de tijd die was aangegeven. Zeer tevreden, zoals we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart Steenhuis
27 november 2022

Voor de eerste keer bij me sushi bestelt maar geen goede ervaring. Bezorging was er snel binnen 30 minuten. De presentatie van de sushi’s zag er al niet smakelijk uit. In het bakje waar alle sushi’s in zaten waren bijna alle stukjes omgevallen. De sushi’s waren zacht en niet allemaal dezelfde, maat sommige stukken waren zo groot dat ze nog wel 2 keer door midden konden. Ook was er met een saus over de sushi heen gegaan waardoor het allemaal erg slap Is geworden en ook overheerste… Erg jammer voor dat geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niek
27 november 2022
Omar
27 november 2022

het was lekker en snel aardige bezorger

Peters
27 november 2022

Dit is mijn eerste keer dat het niet leker is mijn crocante shusi was koud en zach daar door echt niet lekrr

Car
27 november 2022

Niet de extra sushi roll gekregen die we wel zouden krijgen met de actiecode.

Regeling
26 november 2022
Roy
26 november 2022
Nas
24 november 2022

Bezorger mag wel wat vriendelijke zijn

Marvin
22 november 2022

Eten is prima maar eten duurde erg lang om aan te komen, in totaal 2 uur zitten wachten terwijl ik op “zo snel mogelijk” had geklikt

Verheij
21 november 2022

Het duurde uiteindelijk 2 uur voordat het was bezorgd. Na half uur vertraging gebeld, bezorger zou onderweg zijn. Na nog een half uur weer gebeld, was er geen bezorger beschikbaar. Er werd niet echt meegedacht na een optie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Kellenaers
21 november 2022

Bestelling kwam 2 uur te laat en alles wat warm zou moeten zijn was koud! Diverse keren gebeld maar alleen bezettoon. De keer dat er werd opgenomen werd ons medegedeeld dat een van de bezorgers een zwaar ongeluk had gehad waardoor alle bestellingen uitliepen. Tuurlijk hebben wij daar begrip voor en snappen wij dat maar toen de bestelling afgeleverd werd en ik vroeg naar de bestelling zei degene dat dit niet klopte en dat er alleen wat problemen met een paar scooters waren. U begrijpt dat wij niet blij waren maar behoorlijk pissed! Ik verwacht van Mr. Sushi een gepaste reactie! Dit is namelijk niet de eerste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Demi Huntink
21 november 2022

Heb 17:15 uur besteld en gevraagd of het 18:45 uur bezorgd kon worden. Uiteindelijk kwam het eten om 20:00 uur. Heel slecht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Schreur
20 november 2022

3 uur moeten wachten op bestelling. Telefonisch zeer slecht bereikbaar en na 2x bellen kwam iemand ineens aan de deur met koud gerecht. Geen compensatie oid. Wij bestellen hier niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jansen
19 november 2022

Helaas weer iets vergeten in mijn bestelling. Wel netjes opgelost maar miste wel een rol en helaas niet voor de eerste x. Hopenlijk zal dat in de toekomst niet meer voorkomen. Kwaliteit is heerlijk

Rivano kuster
17 november 2022

De sushi was letter. Wel is het zo dat ik geen email bevestiging heb gekregen. Ook gaat vaak dat punten sparen verkeerd.

Viviane
16 november 2022

mooi gepresenteerde plantgebaseerde maki en futo sushi, die ook heerlijk smaakte

Sanne Hoek
14 november 2022

We werden netjes gebeld dat de bestelling wat later kwam. De sushi was heerlijk en was ook goed vers. Dit maakt de andere keren weer goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evaldas
12 november 2022
Laurie
12 november 2022

Perfect, zoals altijd. Vers, veel keuze!

Marjoleine
12 november 2022

Heerlijk vers en super snel bezorgd hulde !

sara
12 november 2022

beide bowls mistte meerder ingrediënten de bezorging was meer optijd dan normaal maar alsnog een goeie 20 minuten te laat

Jannie Riethorst
12 november 2022

Zeer nette bezorger, netjes op tijd en zoals altijd heerlijk. 1 min puntje Het stukje sla op de sashimie mag u voortaan weglaten, zag er een beetje verlept uit

I. Westphal
7 november 2022

Nette/vriendelijke bezorger :)

Het houten huis
6 november 2022

De werknemers van de Schroevengigant hebben heerlijk gegeten

Debora grob
5 november 2022

Het was heerlijk!!

Florijn
4 november 2022
Willem
3 november 2022

Mwa

Gerritsen
31 oktober 2022

Al het warme zat er helaas niet bij. Vaker gebeurt dat de bestelling niet compleet is helaas. Ditmaal voor bijna €20 euro. Je kunt bellen wat je wil, maar nemen niet op. Uiteindelijk ernaar toe gereden en dan staan er 5 a 6 jonge gasten te ouwehoeren achterin. Er word een jongen op mij afgestuurd die mij overigens probeert netjes te woord te staan maar die niet meer weet te zeggen ja, ik kan er ook niets aan doen. De bestelling hebben ze direct gemaakt en ik kreeg uiteindelijk alles mee :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra Nieweg
31 oktober 2022

Helaas heeft het 90 minuten geduurd voordat we de bestelling hadden. Tevens was het niet de kwaliteit die ik van Mr Sushi gewend ben. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco
30 oktober 2022

Uitzonderlijk slecht. Maarliefst 2 uur en 10 minuten moeten wachten op ons eten. Bezoek was inmiddels al vertrokken en gedekte tafel afgeruimd. Bezorger vertelde ons doodleuk dat we zondag ook beter niet konden bestellen. Daarna gaf hij aan dat hij het eten wel weer mee terug wilde nemen omdat hij er vanuit ging dat we vast nog wel wat anders in huis hadden. (Ring deurbel opnames beschikbaar) Nog nooit meegemaakt dit... onze complete avond bedorven!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luka Bosveld
30 oktober 2022

Helaas ontbrak er mijn maki avocado en soja saus, en ik heb geprobeerd te bellen alleen kreeg ik geen antwoord.

Bas
30 oktober 2022

Kip, loempia’s en kroketten waren koud!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dick
30 oktober 2022

Het zou mooi zijn als de bestelling in de app bewaard blijft zodat je alleen een paar gerechten hoeft aan te passen bij een nieuwe bestelling ipv al je favorieten opnieuw moeten selecteren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert Thijssen
30 oktober 2022
Jessy Nijland
29 oktober 2022

De sushi proefde wat minder “vers” dan andere keren

Renee
29 oktober 2022

Het was heerlijk. Goede smaak en lekker vers allemaal.

Thijs Jansen
27 oktober 2022
Carla
27 oktober 2022
Kshm
26 oktober 2022

Heerlijk gegeten. Aanrader 👌🏼

Esmee
25 oktober 2022

Had om 16:30 al besteld, voor 18:00 uur. Om 18:40 belde ik waar het bleef. Ze waren mijn bestelling vergeten.. Werd uit eindelijk 19:00 uur bezorgd

N.janssen
25 oktober 2022
Annet
23 oktober 2022
Lynn
22 oktober 2022

2 pokebowls besteld waarvan 75% rijst en maar 25% vulling. Verkeerd product gekregen en nagebeld. Toen kregen we wel het goede product nabezorgd. Bestelling was koud en kwaliteit is minder dan voorheen

H.Timmerije
22 oktober 2022

Lekker

Joyce Stopel
20 oktober 2022

Het is altijd weer genieten van jullie Sushi.

Yaksan
16 oktober 2022

Het was precies op tijd. Vriendelijke bezorger. Sushi’s waren lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jammer genoeg weer moeten bellen waar de bestelling bleef.
16 oktober 2022

Uur later dan aangegeven … zelf achteraan moeten bellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zaaijer
16 oktober 2022

Uur te laat!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
14 oktober 2022

Super goed geregeld allemaal!!

Sharon
12 oktober 2022

Ik vind het lekkerder als de rijst en ingredienten niet zo koud zijn. Nu was de rijst plakkerig en koud, in plaats van fluffy en lauw. Ook de dimsum was al lauw bij aankomst waardoor je het snel moest opeten voor het meteen al koud was.

Henry
12 oktober 2022

Lekkere sushi! De jongedames die je van dienst zijn bij het ophalen van de sushi zijn super aardig en zijn niet gelijk geïrriteerd als je met luidruchtige kinderen kom.

Suzanne
11 oktober 2022

Online besteld. Gekozen voor bezorgtijd 18:30 - 18:45. Tot onze verrassing, werd het eten al om 17:50 bezorgt. Op zich niet verkeerd, maar een berichtje was dan wel handig geweest, zeker voor het geval er niemand thuis zou zijn. De mail waarin stond dat mijn bestelling onderweg is, kreeg ik om 20:46. Kwaliteit van het eten was wel goed, maar als ik een kritisch puntje moet geven, dan zou dat de "smeuïgheid" zijn. Wij vonden de "bladeren" en het rijst iets aan de droge kant. Verder was de smaak prima. Wij zullen in ieder geval vaker bestellen.

Anke
11 oktober 2022

Het was niet zo top als dat we gewend zijn. Warme eten was koud/lauw. Smaken wel goed

esther
10 oktober 2022

Sushi: sake maki ontbrak in de bestelling, wel voor betaald. Verder snelle bezorging, goede kwaliteit.

Paula
10 oktober 2022

Een keer iets minder, dan normaal. Warme gedeelte was niet warm. Garnaal was niet vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rico
9 oktober 2022

Normaliter is de sushi altijd lekker van Mr. Sushi, echter viel het ons deze keer tegen. Het smaakte anders dan normaal, wellicht iets in de bereiding van de sushi of ingrediënten veranderd? Al met al jammer dat deze bestelling tegen viel. Hopelijk volgende keer weer beter..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tessa
9 oktober 2022
Debby Gieling-Siebes
8 oktober 2022

Vond onze poke bowl met kip echt slecht opgemaakt…er leek alleen maar heel veel komkommer op te zitten…

Marieke
8 oktober 2022

Besteld als zsm, kwam 2 uur later aan en was niet vers/fris. Bezorger zelf overigens prima.

R
5 oktober 2022

1,5 uur te laat, en alleen omdat we toen gebeld hadden. Vervolgens koude bestelling, hier weer achteraan moeten bellen. Dit kwam uiteindelijk weer drie kwartier later en leek in de magnetron opgewarmd. Geen compensatie of excuses...

Dio
4 oktober 2022

Vers, goede kwaliteit, Snelle bezorging,

Termaat
2 oktober 2022

Een genot om zo lekker sushi te mogen eten.

Anja
1 oktober 2022
Bajnath
30 september 2022

Zoals altijd lekker, vers, en goede service

Chaja Willemsen
26 september 2022

De sushi was lekker alleen kreeg ik de verkeerde rol

Klein d
25 september 2022

Bestelling was niet compleet hierover gebeld en vervolgens de rest van de avond op mijn bestelling gewacht maar er is niemand komen opdagen, erg slecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
25 september 2022

Wij zijn ziek geworden van de sushi gisteravond, helaas.. normaal altijd goede ervaringen met jullie

Emma
24 september 2022
B.w
24 september 2022
Chris Holtkamp
18 september 2022
Angelique Bulten
15 september 2022
Y Arends
14 september 2022

Eten was heerlijk vers echt top, alleen meer dan een uur te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Femke
12 september 2022

De sushi blijft heerlijk, de bezorging steeds slechter. Dik een uur moeten wachten en 3x gebeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xhoni Gjoka
12 september 2022

Ondanks de drukte op een zondag avond was het echt heerlijk! Heb ene half uurtje exta moeten wachten maar het was echt oprecht druk.

inger temming
11 september 2022

bijna 2 uur te laat terwijl ruim op tijd besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L
11 september 2022

Perfect, zoals tijd! Fijn dat jullie hier (weer) bezorgen.

C. M.
8 september 2022
Nicole
7 september 2022
Dick
7 september 2022

Een van de bestelde gerechten was niet meer voorradig. Ik werd gebeld en in goed overleg kregen we een alternatief. Prima service

Patrick
6 september 2022

Jammer van de aktie boven de 25euro. 2x misgelopen.

Jan Kellenaers
6 september 2022

Gyoza 2 porties besteld Totaal maar 4 ipv 6 geleverd!

Femke
6 september 2022

Het eten was lekker alleen jammer van de maki "soft shell crab" 2 keer over de futo maki soft shell crab besteld en beide keren gewoon maki met krabstick gekregen.....

Mieneke
5 september 2022

Een uur te laat bezorgd. Sushi was lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van campen
5 september 2022

Na twee uur wachten eindelijk bezorgt ,de warme dingen waren koud, ben een regelmatige klant ,dit is al de tweede keer ,hier mag wel een beetje meer aandacht naartoe

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Titia van der hoeven
4 september 2022

De bestelde kroepoek zat er niet bij, ik kreeg wasabi ( daarvan heb ik aangegeven dat ik het niet hoefde), de bestelde soja saus ontbrak. De update van de bezorging kwam om 20.45 uur terwijl de bestelling er zo tussen vijf en zes al was. De kwaliteit van het eten is meer dan prima maar het is al wel de zoveelste keer dat mijn bestelling niet compleet was of niet klopte. Ik dacht: ik probeer het weer eens maar ik ben er ook meteen weer klaar mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jente van Arem
4 september 2022

Bijna 2 uur gewacht op de bestelling. Probeerden vervolgens contact op te nemen met het filiaal maar ze waren telefonisch onbereikbaar (tientallen keren gebeld). Vervolgens keken wij op de site en app en stond er dat ze niet meer bezorgden die dag. Toen maar besloten iets anders te eten, vervolgens stond plotseling de bezorger toch ruim 2 uur later voor de deur. Waardoor we met een dubbele bestelling zaten en de helft van het eten weg hebben kunnen gooien. Echt onacceptabel en we bestellen hier niet meer. Echt heel erg teleurstellend en weggegooid geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lynn
3 september 2022

Super! Bestel hier zeker nogmaals😁

Sbl
30 augustus 2022

Wederom genoten van de héérlijke sushi, perfect op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Murphey
29 augustus 2022

Bezorging bijna een uur later dan de beloofde tijd. Vriendelijke bezorger. Kwaliteit niet zoals gewend, nori was vreeselijk taai en eigenlijk niet te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel Volkers
28 augustus 2022

Half 6 online besteld, zou half 8 geleverd worden, werd half 9..... Het kan nooit zo druk zijn dat er een uur vertraging is zonder de klant hiervan op de hoogte te stellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isa Kleinpenning
28 augustus 2022

De sushi smaakte alsof het al even had gestaan. Ook werd de sushi drie kwartier te laat bezorgd. Ik ben normaal gesproken erg tevreden over mrsushi, maar deze keer viel het mij erg tegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

peters
28 augustus 2022

een vorige bestelling was toen niet lekker , dit hebben we aangegeven en kregen een korting , erg netjes van jullie . Deze keer was het echt weer super lekker , we hebben genoten , de sensation box is echt super , een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
28 augustus 2022
Fam. Koppen
26 augustus 2022

Helaas was de bestelling niet kompleet .

Renee
25 augustus 2022

Normaal altijd onwijs lekker maar deze keer was de rijst droog waardoor je het bijna niet weg kreeg. Bij elke hap had zowat drinken nodig om het weg te krijgen. Beetje zonde van het geld

Melody
25 augustus 2022

Vers en Heerlijk! Altijd Lieve mensen! En waarschijnlijk omdat ik vaak bestel krijg ik meestal iets gratis erbij wat ik erg attent vind. Nogmaals complimenten!!

Sharona
24 augustus 2022

De sushi was erg slecht. Bijna geen garnering en uit 1 rol heb ik 4 stukken plastic gehaald! Mijn nichtje is er bijna in gestikt

Monique
23 augustus 2022

Heerlijk gegeten. Maar helaas was de sojasaus niet meegeleverd. Dat is wel een gemis.

Thijs Jansen
21 augustus 2022

Tijd van aflevering: 19:00 uur. Vooraf aangegeven tijd: 18:00 uur. Helaas zelf moeten bellen om 18:30 uur waar de bestelling bleef. Uiteindelijk netjes opgelost met een extra free roll.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
21 augustus 2022

De Sushi was lauw van de warmte en het zeewierblad draderig (net of het niet vers was bereid) en er zaten weer stokjes bij, terwijl duidelijk aangegeven was "geen stokjes" (stond ook op de bon). En dat is al de zoveelste keer.

Groos
21 augustus 2022

Om 17:00 besteld het is nu bijna 20:30 uur en nog niet bezorgd. Heb meerdere malen gebeld.. het zou onderweg zijn. Ik heb best geduld maar dit duurt wel erg lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C
21 augustus 2022

Ik heb nu bij de laatste 2 bestellingen geen saus bij mijn loempia's gekregen bij de laatste bestelling zat geen soja saus en de bijbestelde gember kreeg ik in een aantal kleine bakjes ipv een grote. Eten is goed maar dit zijn wel puntjes van aandacht.

Duncan wolde
17 augustus 2022

De sushi lag helemaal verspreid door de box 5 stks waren kapot

Anita Winters
16 augustus 2022

Om 17.15 besteld en om 19.25 pas bezorgd, zou om 18.30 bezorgd worden volgens mail. Gebeld om 18.45 gaven ze aan dat het langer duurde door ziekte bezorger. Om 19.15 weer gebeld gaven ze aan dat er mensen in de keuken ziek naar huis waren gegaan. geef dan aub de volgende keer daar dat het langer duurt of dat je het ook zelf kan ophalen!!!!!

Mo
15 augustus 2022

Heerlijke sushi, smaakte goed en vers! Was op de afgesproken tijd klaar. Ik bestel al een hele tijd mijn sushi bij Mr. Sushi in Doetinchem terwijl is zelf 20 km verderop woon, en het is altijd weer lekker!

Sander
15 augustus 2022

De bestelling werd een uur te laat bezorgd en er ontbrak een rol, we hadden double trouble besteld maar die zat er niet bij. Hij zou worden nageleverd maar dat was niet de goede.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sam
13 augustus 2022

Alles was goed behalve dat ik geen stokjes er bij kreeg en geen sojasaus enzo maar voor de rest was het top

Laura
12 augustus 2022

de sushi was prima alleen smaakte het wel iets anders en zoog de sojasaus niet in de sushi. ook zaten er geen stokjes en sojasaus bij helaas.

Denna
11 augustus 2022

het heeft me een partijtje gesmaakt!

anon
11 augustus 2022
Willeke
11 augustus 2022

Heerlijk gegeten!

Bianca
9 augustus 2022

De sushi was een en al rijst. De zalm en tonijn en garnalen en krab waren zeer minimaal aanwezig. Stukje avocado en komkommer. Nog nooit zo slecht geweest als deze keer. Foto’s gemaakt omdat het echt bijna alleen rijst was.

Josine
8 augustus 2022

Bezorging flink later dan gezegd, sushi teleurstellend: veel rijst, weinig vulling, flauwtjes van smaak. Jammer.

Shi
6 augustus 2022

Bestel hier normaal altijd. de aanpassingen die ik had opgeschreven werden niet gedaan. Bestelde een uur voor sluitingstijd, Na anderhalf uur maar gebeld werd helaas niet heel duidelijk en klant vriendelijk geholpen. Het warme gerecht was koud en de sushi niet zo lekker als normaal en ook geen aanpassingen

Jacqueline
5 augustus 2022

De sushi was erg nat en plakkerig niet zoals we gewend zijn

Sander
5 augustus 2022

Het eten en kwaliteit is fantastisch! Alleen de bezorgtijd van bijna twee uren op donderdagavond is jammer.

Robin
5 augustus 2022

De sushi werd ruim een kwartier na de aangegeven tijd bezorgd terwijl we dit een uur eerder al hadden besteld. Daarbij was de tonijn helemaal verkleurd, op de boontjes zaten bruine plekken en de meesten waren uitgedroogd.

N
5 augustus 2022

Mijn crispy sushi had geen extra knapperige uitjes en lente uitjes. 5 stukken van mijn crispy sushi was alleen gefrituurde rijst en letterlijk niks erin. Ik ben opgelicht.

Iris Bais
5 augustus 2022

Het was weer heerlijk! Bedankt!

Dick
3 augustus 2022

Een verkeerd geleverd gerecht werd na een telefoontje snel vervangen door het juiste gerecht. Prima opgelost. Snelle bezorging van heerlijke sushi

Michelle Westerlaan reek
1 augustus 2022

Super, snelle levering en aardig personeel

Jens Huisman
1 augustus 2022

De sushi was te warm en bezorging veel te laat de 2 zakjes saus was niet genoeg ...........dit is niet wat ik gewend ben ...........volgende keer beter graag

Maarten
31 juli 2022
Danny
30 juli 2022
Anoniem
29 juli 2022

Beetje zacht

Saskia
29 juli 2022

Heerlijk, alleen de sojasaus ontbrak. Gelukkig hadden we die zelf in huis

Zeta
27 juli 2022

Erg lang moeten wachten en dan ook dingen vergeten..(zoals sausjes op een rol wat het juist lekker maakt) beetje jammer. Wel kortingscode voor het wachten gekregen.

M.
27 juli 2022

De sushi was heerlijk! Alleen jammer dat de beloofde gratis sushirol er niet bij zat en er zaten te weinig stokjes bij.

Onur
25 juli 2022

Op maandag heb ik een bestelling geplaatst bij Mr. Sushi. Ik ben er zeer ontevreden over de sushi of de juiste persoon werkte vandaag niet. De sushi waren koud, koud. Ik had kipkerrie en met garnalen besteld. Ik vond het voor vandaag lang duren en toen ik belde waar mijn bestelling was. Die komt zo , geen sorry of dergelijks . Misschien moeten de personeels beter opgevoed worden en bezorger ook.

Benjamin Novalic
24 juli 2022

Pokebowl spicey salmon was schandalig slecht 95% rijst klein beetje zalm en weinig dressing. Echt schandalig

Marieke
24 juli 2022

Kwaliteit in alle eenvoud. Op tijd, vers, efficiënte site, heerlijke smaak.

Robert
23 juli 2022

Eten was prima; we zijn van vorige keren gewend dat de sushi iets minder rul is danwel iets minder plakkerig; waatdoor beter te hanteren met de chopsticks. We hadden daar allemaal nu meer moeite mee dan normaal bij een bestelling bij jullie.

Kiewiet
22 juli 2022

Eerste keer dat we hier besteld hadden. De sushi lag helemaal verschoven in de bak. Daarnaast smaakte de sushi alleen maar naar gebakken uitjes en proefde je niks anders, daardoor smaakte alles hetzelfde. Helaas voor ons niet nog een keer.

Jannie
21 juli 2022

Prima service De bestelling stond al eerder klaar

Evi
20 juli 2022

Snelle levering en lekkere gerechten : prijs wel aan de hoge kant…

Bart
18 juli 2022

Sushi was weer top! Alleen via mail bezorgingstijd 17:55 doorgekregen en de sushi om 17:20 ontvangen. Het zou mooi zijn als de tijd via de mail accuraat is zodat je weet waar je aan toe bent.

J.W.
17 juli 2022

In verhouding heeeel veel rijst in de pokebowl. Verder prima sushi.

Ilona
14 juli 2022

De poke bowl spicey salmon is fantastisch!! Heerlijk!

anoniem
12 juli 2022

de advocado was bruin in plaats van mooi groen het zit namelijk zo als een advocado bruin is aan de binnen kant dan is die niet meer goed en ze waren een half uur te laat met de bezorging en het was niet lekker we bestellen nooit meer

Peter
11 juli 2022

Sushi box was weer heerlijk. Poke bowl heeft in verhouding met de groenten wel erg veel rijst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
11 juli 2022
Florijn
11 juli 2022
Karin Jansen
11 juli 2022

Weggegooid geld. De ebi in de Tempura Ebi Roll was niet gaar! Gebeld met de vraag hoe op te lossen en slechts te horen gekregen "ik geef het door". Nig niks teruggehoord en ik verwacht toch wel een redelijke vergoeding voor een rol die 1/3e van mijn bestelling kostte...

Gasseling
11 juli 2022

Bezorging was meer dan een uur te laat. Kan een keer, maar informeer je klant dan op zijn minst even.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
10 juli 2022

Had een gratis ebi roll, de garnalen waren gewoon rauw nog…. De hele garnalen waren niet gefrituurd want het paneermeel was nog zacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn Doornink
10 juli 2022

We bestellen echt vaker bij jullie maar de laatste tijd gaat het heel vaak mis bij de dieet wensen. Ze hebben geen idee wat er gebeurt met een iemand die zaden binnen krijgt en een allergie heeft

Hendricksen
10 juli 2022

Na een uur wachten een mail gehad dat de bezorger onderweg was, na een half uur maar eens gebeld waar de bezorger bleef, volgens het filiaal was de bezorger onderweg maar hij zou bellen waar de bezorger was en dan mij terugbellen, dat belletje moet ik nog steeds krijgen, de bestelling kwam drie kwartier later, de crispy box was door elkaar geschud en de sateetjes erg karig. Niet echt een goede ervaring.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Timo Burlet
10 juli 2022

Sushi was niet op smaak en niet goed gevuld. Vooral bij de garnaal zat er amper wat in de rol.

Birgit
9 juli 2022

Leek alsof de bestelling al langer stond. Was bijna koud en niet knapperig. Jammer.

R. Manders
7 juli 2022

Wachttijd te lang 70min

Marielle
7 juli 2022

Was top!

Kim Wolswijk
6 juli 2022

Er zat een vliegje in de sojasaus. Verder erg lekker.

Peters
4 juli 2022

Voor het eerst dat wij niet helemaal tevreden zijn . De tonijn op de sushi rijst was erg licht van kleur en uitgedroogd . Was echt niet lekker . Hierdoor eigenlijk alles waarin tonijn zat niet opgegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ew
3 juli 2022

Eten was 45 min. te laat en niet smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
2 juli 2022

Deze bezorgen was duidelijk niet bestemd voor dit werk. Capuchon op, broek half onder zijn kont, komt sloffend aan de deur en dan krijg je en “yo” en was ie weer omgedraaid om te gaan. Enige vorm van klantvriendelijkheid was bij deze bezorger schijnbaar onderweg verloren gegaan.

Rick Halma
30 juni 2022
Marieke
30 juni 2022

Erg lekker, wel jammer dat ik €4,- heb betaald voor iets wat er niet bij geleverd was..

Coen
28 juni 2022

17:55 afgeleverd terwijl 18:15 was gevraagd.

Ingrid
28 juni 2022

Redelijk snelle bezorging, sushi was niet allemaal even strak gerold en viel uit elkaar maar smaakte heerlijk.

Herbert
28 juni 2022

Mogelijk door traagheid van de site was het eerst voor mij problematisch om de bestelling te plaatsen. Hetzelfde gold voor de betaling. Maar eenmaal fysiek aanwezig op de vestiging van MrSushi stond mijn bestelling keurig klaar en smaakte die prima.

Jolanda Van Londen
27 juni 2022

We werden netjes gebeld dat de bezorging een half uurtje later zou plaatsvinden. Helaas werd dat half uurtje ruim 5 kwartier. Maar de kwaliteit was erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
27 juni 2022

De sushi was droog en een beetje smakeloos. We hebben vaker betere gehad.

Niels Bouwman
26 juni 2022

De tempura ebi was plakkerig, veel rijst en de garnaal was niet knapperig. De pokebowls zijn opgediend in een plastic wit bakje met heel veel rijst. Lenteui en bonen zaten er amper in. Viel mij heel erg tegen. Haal standaard bij jullie, maar als dit de standaard is, moet ik daar nog eens over nadenken. Bezorger was daarnaast “bijzonder” kon geen hallo vanaf

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henny Van Middendorp
26 juni 2022
Jente
21 juni 2022

Drinken afwezig bij bestelling. Kwartier te vroeg geleverd.

Koen
16 juni 2022

Was weer heerlijk. Voor de verandering poke bowl besteld. Net als de sushi super! Hoe krijgen jullie die rijst zo lekker? Tot de volgende keer :)

Lala
16 juni 2022

Goede sushi , allen iets lauw de sushi maar dat komt daar warme weer valt niks aan te doen .

Sophie
14 juni 2022

Niet vers, garnaal smaakte nergens naar.

Roos
14 juni 2022

Lekkere, verse sushi

Alexander Eising
12 juni 2022
Leonie
12 juni 2022

De inhoud van een Box was compleet door elkaar geschut, een grote bende geen sushi rol te ontdekken, zo ontzettend jammer

Birgit
11 juni 2022

Was weer heerlijk

Liana hendriksen
11 juni 2022

Het was weer heerlijk. Maar de crispy sushibox was zo geschud dat de helft kapot was. De futo cheese misde de sla erin was zo beete kale sushi

Irene
8 juni 2022

Eten prima Wachttijd 1,5 uur…

Henkjan Kok
7 juni 2022

De bezorger was een uur te laat en de warme hapjes waren koud.

Chantal
6 juni 2022

Vaker een bestelling gedaan, nu minder tevreden. Het leek alsof de bestelling was gevallen, in de pokebowl zat alles aan 1 kant en de sushi was ook naar 1 kant geschoven in het bakje. Bij het plaatsen van de bestelling had ik de freeroll code ingevoerd, deze was echter verdwenen nadat de app vastliep en ik opnieuw het bestelproces inging. Hier kwam ik bij bezorging pas achter en had ik helaas geen freeroll

Welling
6 juni 2022

De pokebowls zagen er niet meer uit oog wil ook wat tijdens vevoeren zijn ze alle kanten op geschudsaus overal aan de deksel erg jammer voor dat geld

Robert
5 juni 2022

Het eten is heerlijk! Bezorging was alleen bijna een uur te laat!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.