Beoordelingen van Mr. Sushi Doetinchem

Recente recensies van Mr. Sushi Doetinchem

4 sterren na 227 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

ik geniet regelmatig de veggiesushi van Mr.Sushi, tot nu toe altijd met veel plezier.....pas een keer was het onder heel veel werkdruk bereid en niet de gewende goede qualiteit, als regelmatige klant ben ik heel tevreden met de smakk en de qualiteit van de producten, de service is goed, tot nu toe altijd ter pleke besteld en gewacht tot het klaar is, deze keer online besteld en super tevreden, alle speciale wensen geod nagekomen...top

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service Sushi was weer heerlijk

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bah! ik ben niet iemand die snel klaag over iets maar ik betaal 13 euro voor een softshell krijg ik een lelijk gerolde roll die uit elkaar valt. voor dat bedacht mag ik wel meer presentatie/kwaliteit verwachten. anyway laatste keer dat ik hier heb besteld.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, bezorging op tijd en vriendelijk!

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, zeker aan te raden. Optijd gebracht en zeer vriendelijke bezorger.

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Erg genoten

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de rijst niet gaar.!

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Hier 2x besteld. Vorige keer was super lekker! Helaas vond ik de tonijn gisteren apart smaken en ben vandaag flink ziek geworden. Beetje jammer, hoop dat het de volgende keer niet gebeurd!

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Studentenbox gisteren gehad Super

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Er mist wat saus of dressing op de sushis, nu is de kwaliteit goed, maar de sushis zijn niet speciaal.

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi is goed, ,aar de service is zwaar waardeloos. Nog nooit zo behandeld. Ze begroeten je niet als je binnenkomt. Ze nemen geen bestelling op. Dan zeggen ze alleen dat er een lange wachtrij is. Als je dan uur heb gewacht op je eten en weer terug komt is het nog niet klaar. Als je daar iets van zegt moet je maar begrijpen dat het druk is. Dat ze te weinig personeel hebben of teveel orders aannemen kunnen ze zelf niet begrijpen. Personeel kan er kwa service dus helemaal niks van

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs/kwaliteit verhouding voor de boxen, minder voor uramaki, hosomaki of poke bowl. Regelmatig aanbiedingen. Bezorgtijden kloppen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit zeer goed. Was alleen helaas niet op de afgesproken tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi met zorg bereid, zeker voor herhaling vatbaar. Nog geen minuut gewacht en het was klaar, precies op de afgesproken tijd.. Super ga zo door.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was perfect op tijd klasr en smaakte helemaal goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanavond voor het eerst besteld bij Mr Sushi in Doetinchem. Was besteld voor 16.30 uur en kon deze dan ook gelijk meenemen toen ik de winkel in kwam. Alles was super netjes klaar gemaakt en super lekker! We hebben ons vast sushi bestel punt gevonden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was goed, we hadden ook 2 poke bowl, deze waren vergeleken met een maand geleden en duurder en een stuk minder gevuld, hierdoor was de smaak ook minder. Jammer

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker😋👍

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelling op tijd klaar.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer heb net voor bijna 95 euro sushi besteld bij het bestellen aangegeven dat ik de gratis extra rol van jullie actie niet aan kon klikken maar geen enkele reactie van jullie gekregen en dus ook de rol niet Maar ook dit keer was de sushi heel lekker

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker alles wat ik van de box gehad heb was top ga vaker bestellen hier

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk,echt een aanrader.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Man man man, wat was dat toch weer lekker zeg...

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd en warm wat warm moest zijn. Heerlijk gegeten. Helaas dat één onderdeel niet klopte. Volgende keer beter, maar toch zeer de moeite waard

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de sushi niet echt lekker strak gerold, maar de smaak was prima en lekker vers!! Poké bowl tuna Jammie jammie! Snel klaar, snel bezorgd!

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokebowls gehad! Alles goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier vaker meestal via thuisbezorgd ik deed het dit keer via de site en ik moest 2 uur lang op mijn eten wachten Ik had eingelijk geen honger meer al een paar keer gebeld ja meneer over 10 min is het er helaas was dat niet zo ik weet niet of ze storing hadden maar dit was niet chill normaal zijn jullie wel op tijd alleen dit was wel een grote irritatie misschien een tip hou de klant op de hoogte

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaak sushi bij jullie besteld en altijd goed. Maar vandaag echt bijna 2 uur op gewacht en echt heel slecht.. alles bij elkaar gepropt en smakeloos.. normaal veel beter.. jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb om 13.00 uur vanmiddag al een besteling geplaatst met een bezorgingstijd van 18.15 uur. Het eten kwam een half uur te laat. Toen ik naar mrsushi belde om te achterhalen hoe ver ze waren met mijn bestelling werd ik niet echt vriendelijk geholpen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

te weinig vis en 6 bakjes wasabi

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer was de bestelling wel compleet, net als de keer voor de vorige. Was weer erg lekker, op naar een volgende keer.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het weer eerlijk en goede service. 👍👍👍

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond woensdag 8 janauri. Ik had de bestelling om 20.55 uur besteld. Kreeg netjes een mail dat de bestelling ontvangen was. Normaal krijg ik na een half uurtje ongeveer een mailtje met u bestelling is onderweg. Dat mailtje kwam maar steeds niet. Dus ging er vanuit dat het druk is en dan ga ik niet onnodig bellen. Maar na 21.30 was er nog niks onderweg en ze sluiten om 21.30 uur. Ik dacht we wachten nog wel even gewoon geduld hebben. Maar om 21.45 nog geen mail gehad. Ik belde maar ze namen niet op wat begrijpelijk is omdat ze dicht zijn. Eindstand helemaal niks meer van ze gehoord terwijl ik gewoon had besteld. Scheelt wel dat we contant wilde betalen. Normaal goede service maar dit stelde me teleur. Jullie hadden gewoon kunnen bellen dat de bestelling niet door ging. Had ik ook niet hopeloos lopen wachten.

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! 5 sterren als het op de afgesproken tijd klaar staat en ik niet hoef te wachten, zeker als het zo rustig is.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top! Online bestellen, het staat klaar als je binnen komt. Iedereen is super vriendelijk en dan is het eten ook nog eens geweldig!!! Enige minpuntje is dat ze nog niet bezorgen in Ulft, maar voor lekkere sushi is een stukje rijden geen straf

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was klaar op het afgesproken tijdstip en de sushi was erg lekker!

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger. Heerlijk eten

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en lekker

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker..We gaan zeker vaker bestellen.

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerrlukkk

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Wel was de grote rol met kaas heel ongelijk gesneden.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. 🍣❤

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering ! Lekker eten

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toen bleek dat een product niet op voorraad was werd dat zeer correct opgelost. Verder altijd zeer goede sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima, heerlijk, goed verzorgd, een echte aanrader.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top, erg lekker!👍👍

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom weer heerlijk! En zelfs op kerstavond alles lekker warm en vers. Even een belletje omdat het ivm de drukte iets uitliep. Echt top service!!

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten is goed en wordt leuk opgediend aangeleverd; bezorging was ongeveer half uur te laat. Het zou fijn zijn als mr sushi een berichtje zou sturen met de verwachte aankomsttijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sommige sushi’s waren erg groot en de bestelling kwam 30 min te laat verder heerlijke sushi gegeten!!

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de lauw warme (vleessushi) bij de koude sushi in hetzelfde bakje zit.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi 👌 Al heel wat Sushi gegeten maar beter dan dit kan niet🔥

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaterdagavond hebben we heerlijk genoten van de sushi. Helaas was ik vergeten om de kortingscode: December15 in te voeren bij de bestelling. Daar baal ik nog steeds van. De sushi werd ruim 20 minuten na de afgesproken tijd bezorgd. Gelukkig vonden de gasten dit geen probleem, ik maakte me een beetje zorgen of het überhaupt nog gebracht werd. De sushi op tafel zetten was een feest. Iedereen zei: ooh! Het eerste stuk dat ik nam smaakte naar de verpakking waar het in zat. Later heb ik dat niet meer zo geproefd. Misschien kwam dit, doordat de deksel er net vanaf was gehaald. Alle stukjes zagen er prima uit en vooral de Crispy Chicken viel erg in de smaak. Wat wel een beetje verwarrend was, is dat bij de Dim Sum box 3 kiploempia's op het plaatje staan, maar dat er maar 2 in horen te zitten. Bij het bestellen had ik namelijk naar het plaatje gekeken. Maar voor de rest was het een zeer geslaagde 'sushi-avond'!

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker verse en topkwaliteit sushi!!! De beste in Doetinchem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling 17:30 geplaatst tijd aangegeven 19:00 werd half uur te laat bezorgd en miste wat van de bestelling kon niet meer geleverd worden want het was op daarom gingen zo ook sluiten vaag verhaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

We hadden een box gefrituurde sushi besteld. Dit was echt niet ons ding. Anderen zullen het ongetwijfeld wel lekker vinden. De apart bestelde sushi was super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Inmiddels 4 keer wat besteld en zeer goed. Helaas bezorgen ze niet in mijn woonplaats maar de kwaliteit is super en de bestellingen waren tot nu toe altijd compleet!! Dit is hoe sushi hoort te smaken en daar wil ik best een stukje voor rijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi is altijd lekker vers en ziet er mooi uit en smaakt lekker. De laatste bestelling was echter niet compleet; tonijnmaki i.p.v. de bestelde regenboogsushi. Maar verder tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi👍 Prijs en kwaliteit komt mooi overeen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat en verkeerde communicatie!

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi, alleen bij afhalen om 17:45 Hebben we tot 18:15 daar moeten wachten! Dat was jammer

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg los en viel snel uit elkaar. De soft Shell Salmon roll was niet voorzien van majo bosui en advocado dus alleen kale rol. De California rol had alleen in het zicht wat oranje eromheen klein stukje bovenkant de rest onbewerkt. Je zag dat de bestelling afgeraffeld is. Erg jammer omdat de vorige bestellingen wel oké waren.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker, jammer dat er toch nog wachttijd was bij vooraf bestellen en afhalen. Verhouding rijst en vis was bij de nigiri lomp. Liever wat kleiner dan zoveel rijst. Rest was prima. Lekker gegeten.

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer verrassend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker en goed!! Echt een aanrader!! Wij gaan terug komen!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi! Jammer dat de sushi niet in Ulft bezorgd kan worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Vers en smaakvol. . Aanrader!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en veel 😊 bezorging super snel en dat door de regen op de fiets. Een echte aanrader!

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duidelijke bestelsite, snelle bezorging, lekkere sushi! Voldoende wasabi, sojasaus en gember !

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd.

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, hele vriendelijke bezorging

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was super lekker en optijd bezorg. Maar de bestelling was door de war gehaald met de buren maar dat was uiteindelijk goed opgelost

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Vers..heerlijke sushi..wij zijn fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was besteld voor 18 uur. Helaas stond de sushi al klaar om 17.55 maar moesten we 20 minuten wachten tot de warme snacks klaar waren. Er was naar sprake van verwarring in de keuken en het was erg chaotisch . We kregen wel een excuus maar toch erg jammer dat we pas om 18.17 de deur uit gingen . Het eten was verder prima maar helaas niet meer super vers dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi.Er is heerlijk van gegeten.Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en smaak is prima zoals altijd! Alleen jammer dat de gebakken garnalen rol, gebakken kip rol en de loempia's koud waren bij bezorging aan huis.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel zo vaak. En vind het TOP, netjes ... En kwaliteit van Sushi is Heerlijk😋. Best Sushi in Doetinchem op dit moment👍

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en op tijd gebracht!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi is altijd van goede kwaliteit. Alleen jammer dat de grote rollen met sausjes bovenop in kleine bakjes worden gedaan. De saus zit dan allemaal aan de bovenkant van de bakjes, is een beetje zonde.

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, het was heerlijk en vers en een leuke Black Friday actie

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Sushi zelf was rubberig en de gefrituurde was koud en nat geregend.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! En mooi op tijd. Bedankt

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik vond de sushi heerlijk ! Lekker vers en van goede kwaliteit . Ook vond ik de prijs goed voor wat je krijgt

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super slechte service ik bestelde om 17.45, ik zou t op kunnen komen halen om 18.30. Sta ik daar vervolgens nog 35 minuten extra te wachten en ben vertrokken met 90,- aan sushi om 19.05, betaal genoeg geld voor t eten wat verder wel prima was, maar als je op z’n avond meerdere mensen zo lang laat wachten mag je ze ook wel tegemoet komen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor mij geen 2e keer! We hadden de sushi voor 7u besteld maar kregen het uiteindelijk 40 minuten later mee. De smaak was goed maar de sushi viel helaas snel uit elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima! We bestellen wekelijks sushi en komen hier zeker nog terug. Service minder. Bezorgen werd door de drukte niet gedaan, daarom zelf opgehaald. Prima plan omdat je op deze manier wel je versheid kunt blijven garanderen als restaurant. Half uur later klaar dan de afspraak. Dame aan de telefoon niet was niet echt op de hoogte van hoe het werkt in de horeca....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Rijst was te nat, weinig echte smaak aan de sushi.. ook 25 min langer moeten wachten bij afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk vers en goed van smaak. Wij zijn erg tevreden. Wel iets langer moeten wachten. Rond 18:00/18:30 uur kon je zien dat het te druk was en mensen lang moesten wachten en soms telefonisch niet eens konden bestellen. Als er op de piepmomenten meer medewerkers kunnen staan dan zou dit beter aansluiten op de vraag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP👍!

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de nori bladen te taai, hebben ze zelfs eraf gehaald. Sushi was ook erg droog. Jammer!

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. En de wasabi was ook erg goed! Werd tevens ook netjes op de gekozen tijd bezorgt 👍

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk, goede sushi, netjes verzorgd

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi was lekker bereid, alleen was de zeewier een beetje taai. De levering duurde voor mij wel een beetje te lang. Er was aangegeven 18:15 klaar te hebben uiteindelijk tegen 19:00 klaar

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. !op afgesproken tijd klaar. Vers..voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker vers en keurig op tijd bezorgd

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaken zijn goed , goede combinaties. Opbouwende kritiek: iets te plakkerig rijst, beter rollen of verdelen van de rijst helpt dat de sushi niet uit elkaar valt. De bezorging was snel en netjes.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en altijd weer heerlijk eten.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

bestelling op tijd klaar echt lekker En zeer vriendelijk geholpen door de medewerkers zeker voor herhaling vatbaar Voor mij is het de 5 stèren waard 🤩

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Niet duur en vers! Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Moesten wel bijna uur wachten op bezorging.

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De smaak was goed, alleen alle sushi viel uit elkaar.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was er een verkeerde box bezorgd. Gelukkig werd dit heel netjes opgelost en werd de rest supersnel nabezorgd. Top! Sushi was vers en erg lekker, dus al met al zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

bestellen was makkelijk, de foto's hadden wel wat groter mogen zijn, maar het is gelukt om de gewenste bestelling te plaatsen. heb gekozen voor afhalen en alles stond mooi klaar. Sushi was prima, we bestellen zeker nog een keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling Stond op tijd klaar voor ons, maar omdat we aan de vroege kant waren, kregen we zelfs een drankje aangeboden. Ontzettende heerlijke sushi en ik vind de prijs heel erg meevallen. Wij komen snel weer terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en super lekker!

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl was lekker. Wel veel mayonaise erop. De crispy zal was heel erg vet en daardoor niet zo lekker.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was prima. Heerlijk gegeten. Alleen bezorging was minimaal een half uur later dan gewenst terwijl er tussen bestellen en het bezorgtijdstip ook nog een goed uur tijd zat.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I.p.v. 4 paar eetstokjes waren er maar 3. Het eten zelf was prima.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede en lekkere sushi voor een prima prijs, en gratis sushi met een kortingscode!

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, wakame salade was erg weinig. Poke bowl viel ook wat tegen, ik had die warm verwacht. Bezorging duurde wat lang en was niet duidelijk of de bezorger nog meerdere adressn moet afleveren vooraf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime keuze, snelle bezorging én heerlijke sushi!

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een eerste bestelling. Was perfect. Kwaliteit uitstekend. Ondanks de regen op tijd geleverd door zeer vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en goed opgemaakt. Het zag er feestelijk uit.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Hoop dat jullie de bezorgdienst ooit naar Doesburg uitbreiden. Dat zou te gek zijn.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en met een half uur bezorgd, in één woord: TOP!! We gaan zeker vaker bij jullie bestellen.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker en goedkoop

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging helemaal prima. Sushi (gefrituurde box) niet zoals ik van het plaatje had verwacht en erg duur voor wat ik kreeg. Maki’s waren prima.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super vers en heerlijke sushi!!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste mr Sushi We hebben deze week 2 keer sushi besteld. Eerste keer afgehaald en dit was super snelle service. Alles compleet. Tweede keer was zondag avond maar helaas hebben we toen een uur en 20min moeten wachten op onze bestelling en daarbij waren ze vergeten saus mee te leveren dus bij de gyoza hoort waardoor dit gerecht niet compleet was en minder smaakte. We hopen dat jullie ons hierin tegemoet kunnen komen zodat we weer met plezier zullen bestellen Groetjes Lisanne Eggink

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK, snel bezorgd en vriendelijk personeel! Spicy is hier echt spicy!

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!!

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld, eten was weer goed. Loempia's waren vergeten maar naar een berichtje via Facebook messenger aangezien er nog geen telefoonnummer is. Werd direct op gereageerd, en werd netjes nabezorgt. Ook de bezorging was dit keer goed, andere jongen, maar wel vriendelijk. En wenste nog smakelijk eten.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Positief verrast! Hoop dat jullie deze kwaliteit vol kunnen houden, dan zijn jullie met stip de beste sushi bestelzaak van Doetinchem! Bestellen gauw weer..

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen sojasaus bij en vervolgens kan je niet bellen want jullie hebben geen telefoonnummer HEEEEEL VERVELEND

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas zijn wij niet zo enthousiast. De verschillende soorten sushi smaken veel hetzelfde en er valt veel uit elkaar. De tonijnsalade is geen salade, het is niet aangemaakte tonijn uit een blikje. En er zaten nog graten in een aantal zalmstukjes. Daarnaast waren de stukken slecht gesneden, dik, dun tot bijna plat. Jammer, wij hadden er echt meer van verwacht. Dan betalen wij liever iets meer, als de kwaliteit dan ook beter is.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

We hebben de crunchy box besteld en vinden dat geen aanrader. De stukken zijn veel en veel te groot en alles smaakt hetzelfde. Na twee stukken hadden wij er genoeg van.de gyoza was gefrituurd en dat is het lekkerst als het gestoomd wordt. De ebi rol daarin tegen was wel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Vond de sushi rijst droog. Alsof het niet vers gemaakt was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling alle afspraken perfect nagekomen. Sushi voldeed aan onze verwachtingen, we zullen zeker vaker bestellen.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten!!

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekkere sushi - goed verpakt - bezorgtijd goed

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was echt zo lekker, en allemaal netjes verpakt. Ook echt super vriendelijk personeel en een mooie nette zaak. Groetjes!!

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wel ok, heb beter gehad. Mini loempia's was meer deeg dan inhoud. de Pokebowl kip vond ik veels te zoet.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi,heerlijk vers.We hebben er van genoten. 1 tip svp bankje/of stoelen in de zaak zetten ,zodat je kunt zitten bij het klaar maken van de bestelling.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik miste bij het ontvangen van mijn bestelling de sake avocado maki. Toen ik hier vervolgens over wou bellen kon ik nergens op de site of de bon een telefoon nummer vinden.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi en netjes verzorgd!

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

't was heerlijk

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en lekker eten!

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd ruim een half uur later dan aangegeven bezorgd. Hierover was van te voren geen contact met mij opgenomen. Toen ik zelf wilde bellen kon ik nergens een telefoonnummer vinden en stond op de website dat ze gesloten waren. Sushi was gelukkig wel erg lekker.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling bij mr. Sushi en meteen een succes! De Doetinchemse studentenbox is zeer goedkoop voor de grote hoeveelheid sushi, maar deze prijs doet niet af aan de kwaliteit! Heerlijke sushi en een snelle en nette levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De familie box sushi sashimi bevat voldoende sushi voor 4 personen. De variatie is ook prima. De sushi is van normaal formaat. De sushi is over het algemeen vrij standaard. Wat meer verschillende smaken met dressings of sausjes zou niet verkeerd zijn. Voor de goede orde we zijn erg kritische sushi liefhebbers!

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zou dezelfde avond nog terug gebeld worden omdat ik € 10 te veel betaald heb. Ik had de gratis rol, alleen is daar nog een extra rol bij gekomen welke ik niet wilde en dus wel heb betaald. Jullie hebben geen telefoonnummer en geen mail, kon dus totaal geen contact met jullie leggen. Ik hoor graag zo snel mogelijk van jullie want de sushi was wel lekker. Groet Mark

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Verse sushi! Super snel geleverd... Dit hadden we nodig in DOETINCHEM EINDELIJK!!!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk. Stond direct klaar toen ik aankwam op de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

een heerlijke gevarieerde schotel ,met veel smaak en netjes afgeleverd ,wel jamer dat ze nog niet deden bezorgen buiten doetinchem,bij het afhalen was het personeel zeer klantvriendelijk,zeker voor herhaling vatbaar de prijs kawaliteitverhouding is super,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond optijd klaar en werd vriendelijk gehopen. De sushi smaakte heerlijk en waren ruim. Zeker nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shusi was lekker maar we hebben ruim 2 uur moeten wachten op de bezorging. De winkel was niet te bereiken per telefoon. Uiteindelijk zijn we erheen gereden. Bestelling was toen net klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld, Smiddags besteld en aangegeven laten leveren om half 7 savonds. We kregen uiteindelijk alsnog het eten een half uur telaat, oké normaal zal ik denken kan gebeuren. Maar aangezien we al in de middag besteld hadden. Vind ik het toch een min punt. Vervolgens werd het eten bezorgt, en kwam de bezorger erg asociaal over. Kop telefoon op, we kregen 15 euro teveel wisselgeld terug. Kom ik binnen achter. Tegen de tijd dat ik het doorhad was bezorgen nergers meetevinden. Ook heeft het restaurant voorals nog geen telefoon nummer. Dus kon ze afgezien van Facebook niet bereiken. Al voor ik Mr Sushi een bericht op Facebook kon doen werd ik door de bezorger gebeld. Ook aan de telefoon heel asociaal, meneer zegt u had met 50 euro moeten betalen. U gaf 35. Waarop ik antwoord gaf dat ook op het bonnentje staat dat wij met 35 zouden betalen. Maar als meneer langskwam hij het teveel gegeven geld gewoon terug kon ophalen. Geen probleem. Waarop meneer vervolgens reageerde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, wij bestellen hier zeker nog een keer!

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eenvoudig te bestellen, goed aanbod en keurig bezorgd. En het belangrijkste, het was heerlijk! 👍🏼

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit erg goed, bezorging keurig op tijd. Top allemaal.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd! Voldoende soja en stokjes. Dikke prima en zeker voor herhaling!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Betere kwaliteit, en meer vis t.o.v. Wat we gewend zijn in Doetinchem. Top dus! Werd alleen te vroeg bezorgd, maar beter te vroeg....

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi, vers en goed belegd. De rijst was iets grover dan gewend maar erg lekker.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is super, sushi was heerlijk. Helaas was de bezorging 40 minuten later dan geplande bezorgtijd.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bestelling, netjes dat er contact werd opgenomen toen er iets niet op voorraad was en ander product geleverd. Helaas de gratis rol wat een actie was niet gekregen. Terwijl dit ook op de bon stond aangegeven.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 25 minuten later maar dat was niet zo een probleem. Wat wel tegenviel was de versheid. De sushi leek uit de koeling te komen en hoort op kamertemperatuur te zijn. De maki's waren ontzettend taai aan de nori. Taaiheid komt meestal voor vanaf 6u na bereiding

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwartiertje te laat maar heerlijk!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker, en korte wachttijd! Complimenten vooral omdat zo kort pas is geopend

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Echt verse sushi en waar voor je geld!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging kwam op de afgesproken tijd. Alleen hadden de doosjes wat handiger gestapeld kunnen worden. Nu zat er zat er wat door elkaar heen, jammer.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Het was ook zekker optijd en een mooie prijs die je er voor betaald!!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was top, wij zijn fan!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi voor een normale prijs en snel geleverd ondanks enorme druktes. Houd dit niveau vast. Wij bestellen snel weer 👌👌

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Hele aardige werknemers!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en heerlijk 👌

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg vers en lekker bereid. Goede stukken sushi die goed gevuld zijn. Flesjes soja saus zijn ook beter dan die zakjes die je normaal krijgt. Super dus.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd, goede kwaliteit sushi. We komen zeker nog eens terug.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam een half uurtje later Maar het was heerlijk! Heerlijke verse sushi. Voor herhaling vatbaar.

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd. De sushi smaakte goed de soja en de knapperige zeewier. Dim sum pakket was heerlijk, nog goed warm, veel saus erbij en echt een goede samenstelling

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Nieuw in de stad! Dus meteen maar uitproberen met mijn dochters! Het was heerlijk echt vers en alles zag er tip top uit! Wij gaan zeker vaker bestellen. Alle drie zeer tevreden!!

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Heel vers!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Voor herhaling vatbaar.