Beoordelingen van Mr. Sushi Doetinchem

Recente recensies van Mr. Sushi Doetinchem

4 sterren na 504 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi..

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was minder dan normaal. We hadden sashimi tonijn erbij terwijl er zalm sashimi in moest. Ook viel de sushi snel uit elkaar en zaten er hele kleine stukjes zalm in. Voor het eerst teleurgesteld in de bestelling

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service is echt top en .mijn dochter en haar vriendin hebben heerlijk genoten ervan dus voor herhaling vatbaar

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was te laat bezorgd tevens van de we de sushi te lauw niet erg lekker jammer dit ben ik van jullie niet gewend

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de verkeerde box gebracht is

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer eens een top bestelling bij Mr. Sushi! De Doetinchemse Studentenbox is echt een aanrader, alles wat je wilt zit erin! De bezorger was zelfs vijf minuten eerder dan gepland, dus dat was top! De sushi was zoals altijd weer heerlijk. Ik geef toch 4 sterren in plaats van 5, omdat de sushi nogal warm was toen hij bezorgd werd. Warmer dan kamertemperatuur. Verder was alles perfect!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk alleen weinig Sauze voor 4 pers.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van de Sushibox. Prima kwaliteit en heel smaakvol. Zag er ook erg verzorgd uit.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en netjes optijd. Wel was de hosomaki weer dramatisch gerold. Stukjes stonden allemaal open..

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker en keurig op tijd

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op gegeven tijd. Sushi vers maar mis toch een saus of iets.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam pas 18:35 terwijl ik 18:00 had geselecteerd. Niks geen belletje, mailtje, excuses of tegemoetkoming. Erg jammer dit. Het eten was wel goed, alleen de service iets minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lauw. Zeker met vis niet wenselijk. Verder vielen de sushi stukjes (met zeewier aan buitenzijde) snel uit elkaar. Smaak was wel goed. En bezorging op het afgesproken tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Standaard zit er wasabi, soja saus, gember en stokjes bij de sushi.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk sushi gegeten, op tijd gebracht!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is iedere keer weer heerlijk!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst in de sushi was hard en leek droog

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas bestelling niet kompleet en de susi was open gebarsten

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te late bezorging.. we hadden om 6 uur besteld en het was er pas kwart over half 8..

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima van smaak en lekker gevarieerd.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd 2 uur van te voren doorgegeven, helaas toch een half uur vertraging.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging! Ga zo door!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was goed. personeel super vriendelijk. Bezorging ( aan de overkant van de straat op de parkeerplaats) duurde erg lang. Had niet super veel besteld maar moest toch een uur wachten na bestellen.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke zalm sushi box zoals altijd! Smaakte top! Mega van genoten.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed te eten

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was goed, maar tijd en verwachtingsmanagement over bezorging zeer slecht. Half 6 besteld, 19.15 uur konden we eten. Indicatie was in eerste instantie 18.15 uur (zsm), werd 18.30 en toen bleek pas ver na 19.00 uur.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snacks.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren 2 grote sushi boxen besteld. Bij bezorging was 1 doos niet goed gesloten en zo het leek op de kop bezorgd. Een grote brij en de sushi half uit de doos. Direct telefonisch contact opgenomen. Na uitleg kreeg ik een kortingscode aangeboden waar ik niet mee akkoord ging. Ik moest immers nu aan gasten serveren. Na meer overleg uiteindelijk de oude box ingeleverd en een nieuw op kunnen halen. Al met al goed opgelost, maar wel na uitdrukkelijk vragen van mijn kant. De geleverde sushi is wel,zoals altijd, goed van kwaliteit.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie service, heel lekker. Iets te vroeg niet per se een probleem en bezorger mocht iets vrolijker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima uitgevoerd en stipt op tijd geleverd, ook in Zelhem!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de 2de keer via de site besteld en het duurde weer erg lang voordat er geleverd werd. Beide keren 1 uur en 3 kwartier!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee uur moeten wachten zaterdag.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uurtjes gewacht op mijn eten.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima service; kwaliteitssushi

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam een uur te laat. Na half uur gebeld wat eerst steeds niet lukt ivm in gesprek toon. De bestelling gaat NU met de bezorger mee (we wonen 500 meter van Mr Sushi). Geen excuses of “wat vervelend, ik kijk het voor u na”. Sushi was verder prima.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak en vers

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de sushi was echt weer heerlijk. de bezorging was perfect op tijd, dus gewoon 5 sterren omdat het verdient is

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al gemaild met onze feedback. Normaal altijd goed, nu helaas niet.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect super optyd helemaal goed thamks en groet

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nog nooit zo lekker sushi gegeten. Volgende keer precies hetzelfde. We hebben ooit 2 uur langer moeten wachten, dat was nu maar 20 minuten. Nog steeds erg onvoorspelbaar wat bezorging betreft, maar vanwege de kwaliteit blijven we bestellen.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, maar het werd ruim een kwartier na de gevraagde bezorgtijd gebracht. Dat was jammer.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat contact geld niet wordt aangenomen! My favorite ❤️

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 45 minuten te laat. Om 16:30 besteld voor 19:00. Zou fijn zijn als je op de hoogte gehouden wordt van de status van je bestelling. Nu weet je niet waar je aan toe bent. Kwaliteit van eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd! En super vers!! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd op de afgesproken plek bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel aardige bezorger, maar hij was een uur te vroeg. Dat was nu gelukkig niet zo'n probleem omdat ik net thuis was. De sushi is heerlijk, maar ik vind zelf de soja-saus niet geweldig (en erg zout). Mooi gepresenteerd!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb meerdere keren besteld. Echter deze keer was het zeer slecht. Het was niet goed gerold, te grof en alles was lauw.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rare maki’s en nigiri erin wat echt niet te eten was. Ook geen idee wat het was. Daarnaast werd er flink bezuinigd met de tonijn. En proefden de rollen eigenlijk beetje het zelfde. De gratis rol was wel erg lekker!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snelle levering

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, bezorger erg vriendelijk. We krijgen elke bestelling wel minimaal 15 m minuten later dan besteld. Dus daar gaan we vanaf nu rekening mee houden.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De aflevering heeft 75 minuten geduurd, vond ik toch erg lang

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Waren 15 min te laat en ze belden met excuses en gratis drankjes! Zeer correct

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling precies op tijd en superlekker gegeten!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest helaas erg lang wachten op mijn bestelling. I.p.v half 7 werd het half 9. Tevens waren de garnalen van de ebi roll erg hard en donker gebakken, waardoor ze waren verschrompeld en minder smaakvol waren. Op de sushi zaten resten van rauwe zalm, wel een risico bij bijv zwangere vrouwen die dit beslist niet mogen hebben! Mijn bestelling bestond namelijk niet uit sushi met rauwe zalm! Daar waar ik normaal erg tevreden ben, heeft het dit keer mijn beoordeling flink omlaag getrokken.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer heel erg lekker en vers. Top!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was keurig verpakt en goed dat we zijn ingelicht dat bestelling later komt i.v.m drukte het eten was weer lekker

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebracht door een jonge bezorger die zeer vriendelijk was en rekening hield met de 1,5 meter afstand. Het eten was heerlijk. Zeker aan te raden en zeer zeker voor herhaling vatbaar.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers als altijd. De tempura ebi was om te smullen. Alleen was de vis-rijst verhouding van de nigiri weer matig.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 19.00 uur besteld z.s.m. Verwachte bezorgtijd 20.05. Later bericht 20.22 dat koerier onderweg is en eten pas bezorgd om 21.00 uur Kwaliteit redelijk tot goed, rolls zijn niet allen goed doorgesneden en relatief veel saus erop

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2,5 uur gewacht op mijn sushi terwijl ik in dezelfde straat woon.. ik werd niet gebeld, heb zelf moeten bellen. Kreeg te horen dat het onderweg was, toen dus nog een half uur gewacht. De sushi zelfs was heel erg lekker, maar was niet helemaal goed dichtgemaakt en viel heel snel uit elkaar. Ook geen sojasaus erbij gekregen. Ik had op zijn minst een excuus of eventueel iets extra’s verwacht na het lange wachten.. Ik ben beter gewend van Mr.Sushi!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten echt super lekker en bezorging keurig. Echte aanrader.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 keer besteld hier, en 3 keer ging het mis!! vind dit jammer omdat we het zelf op moeten halen...

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vind het niet erg om wat te wachten na het bestellen(levertijd zsm) als het druk is, maar als ik na 5 kwartier na bestellen bel en te horen krijg dat het druk is, maar na 15 minuten komt het eraan en het dan alsnog bijna anderhalf ! uur duurt vind ik dat echt niet normaal! Wees gewoon eerlijk ipv men aan het lijntje te houden en bied aan de bestelling te annuleren. De kipstukjes die ik had besteld heb ik uiteindelijk ook nog moeten opwarmen

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tussen bestellen en bezorgen zat bijna 2,5 uur terwijl ik zsm gevraagd had. Na 1,5 uur gebeld waar het bleef, het stond klaar. Daarna heeft het dus nog bijna een uur geduurd voordat het er was. Daardoor waren de warme producten koud en slap. De pokebowl was veel te scherp waardoor er geen enkel smaak over bleef. Ondanks deze kennis krijg je geen tegemoetkoming, korting of excuses.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer heerlijk zoals altijd. We hadden voor 18.00 besteld, de sushi kwam rond ongeveer 18.45 aan.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur bij jullie voor de deur staan wachten, enorm slechte service!!! Na 2x gebeld te hebben met de mededeling dat het bijna klaar was. Erg jammer en nooit meer weer!!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top 👍,alleen klein minpuntje als je de tijd doorkrijgt v 20:05u en t is er nog niet en t wordt pas 20:25 bezorgt ☺️🤔. T eten smaakte top voor de 1rste x besteld.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden het om 18:30 uur besteld. We konden voor 19:15 uur kiezen, maar gingen voor zo snel mogelijk. Uiteindelijk kreeg ik een bericht dat het pas 19:45 geleverd kon worden om vervolgens 20:10 uur pas bij ons te komen. Als ik had geweten dat ik bijna twee uur op mijn eten moest wachten dan had ik niet besteld.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heb de bestelling moeten annuleren omdat het veel te lang duurde

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10 minuten te laat bezorgd. Zou misschien fijn zijn als er een mailtje verstuurd kan worden met de mededeling dat de bezorging iets vertraging heeft opgelopen. Voor de rest was het eten wederom heerlijk en niets op aan te merken.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker..

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi zelf was heerlijk!! Allen de wachttijd voordat het klaar was duurde ruim een uur (beetje te lang). Maar goed ondanks dat heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals de andere keren was het weer erg lekker.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker sushi besteld en altijd super lekker! Alleen dit keer miste ik twee sashimi en viel de rol met garnaal uit elkaar... dat was jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was peima. Helaas was er een deel van de bestelling vergeten. Deze kwam gelukkig nog wel ( een uur later) Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd besteld en zeker optijd geleverd. knapperige sushi ook knapperig. prefect en ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was uitstekend. Het was vers en goed op smaak. Verder was de Wasabi goed scherp en werd deze grote bakjes geleverd. Geweldige oplossing voor bezorgopties rondom Corona. MAAR na 45 minuten na afgesproken tijd pas geleverd, zonder bericht of uitleg. Verder een aanrader voor sushi in Doetinchem.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2.5 uur op moeten wachten

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij wonen niet in het bezorggebied van Mr. Sushi. Wegens de huidige maatregelen is het niet mogelijk om af te halen. Mr. Sushi bood ons de mogelijkheid om toch te "bezorgen" op de parkeerplaats tegenover het restaurant!! Top geregeld!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bestelling een uur te laat. Dit vinden we teleurstellend. Bericht in ieder geval even... maar dat deden jullie niet.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!😁

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer top.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en goede communicatie na bestelling

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op de aangegeven tijd. Sushi was heerlijk!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na gebeld te hebben waar de bestelling bleef op een doordeweekse avond werd het eten 2 uur na bestelling bezorgd. 1,5 uur na bezorging kreeg ik een mail waarin werd aangegeven dat de bestelling onderweg was?!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Minimaal 1 uur buiten staan wachten op de parkeerplaats.. bizar!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is echt heerlijk, maar 2,5 uur wachten op je bestelling op een doordeweekse dag vind ik echt veel te lang. Na een uur en 15 minuten eens gebeld of de bestelling wel binnen was gekomen. Dit was het geval en ik hing redelijk vooraan in de keuken maar er was maar 1 chef omdat ze geen drukte hadden verwacht. Kan gebeuren maar laat het weten als je de bestelling plaatst dat er een wachttijd is van 2,5 uur. Uiteindelijk heerlijk gegeten gelukkig

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi vond ik deze keer niet netjes straks gerold. Het viel uit elkaar en was niet stevig gevuld. Dit was jammer. Smaak en kwaliteit weer heerlijk!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, snel gebracht, nog warm bij aankomst. Nu meerdere keren besteld en iedere keer dik tevreden

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, was super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook andere combi’s zijn heerlijk! Nu garnalen kroketjes geprobeerd: top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 2,5 uur gewacht op de sushi!! Duurde echt niet normaal lang. Alles koud en geen compensatie

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker, maar wel anderhalf uur te laat. Geen probleem als het wat later word maar anderhalf uur is wel erg extreem. Geen e-mail gekregen of gebeld dat het langer zou duren.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit zo’n lekkere sushi thuisbezorgd!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond sashimi ontvangen met twee graatjes erin... Toch even gebeld, ik zou een tegoedbon ontvangen via sms. Deze heb ik niet ontvangen, ik ben toch wel nieuwsgierig of ik die wel ga ontvangen. Voor de rest nog nooit klachten gehad, wel jammer...

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas een paar x geprobeerd te bellen en geen gehoor! T eten was dit x echt niet mooi en goed bereidt! Er zaten allemaal donkere stukken in rijst wat er niet in hoort te zitten. De topping zat overal en nergens. De sushi hebben ze in een te kleine box geplaatst waardoor het niet makkelijk was om ze netjes te presenteren. Kortom waardeloos!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd en heerlijke sushi

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een vrolijke bezorger!:D en een lekkere actie die crispy salmon rolls:D

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onder kwaliteit versta ik zowel de kwaliteit als de juistheid van de order - het was erg lekker, maar de door ons bestelde sate ontbrak. De bezorger was erg vriendeljk maar de bezorging was ongeveer 50 minuten later dan de aangegeven tijd. Ik snap dat het op zaterdag druk is (dus we snappen dat het een half uurtje later kan worden), maar we hadden vroeg in de middag al besteld zodat we verwachten dat de bezorgroutes goed ingepland zouden worden. En 50 minuten vinden wij wel heel veel.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam een half uur te laat. Kan gebeuren maar laat dan even weten dat het wat later komt.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en super lekker

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse smaakvolle sushi, De studentenbox is goed gevuld voor een mooie prijs. Was top!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi!! 😍🍣

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit en snelle bezorging!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, zullen zeker weer bestellen. Enige nadeel dat het 1,5 uur duurde voor de bestelling er was. We konden geen verwachte bezorgtijd vinden.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer toppie

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌🏻👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, we proberen iedere keer iets nieuws uit. Er is zoveel keuze!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker, helaas miste mijn bestelling (spicy tuna maki) ingrediënten, zoals bosui en spicy kruiden.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig geregeld tijdens de corona crisis, geen afhaal, maar buiten op het plein afgesproken . En heerlijk als altijd!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was iets te laat (kwam deels door wegopbrekingen) de producten zijn goed zoals altijd... Alleen de laatste levering hebben wij ruim 2,5 uur moeten wachten en het uiteindelijk zelf afgehaald, Wij zouden hierover worden terug gebeld maar helaas ooit wat vernomen.... Bestelnummer was 27205 KRG

Reactie van Mr. Sushi:Klopt! We kunnen u niet bereiken op uw telefoon nummer. Deze is niet in gebruik. Zou u contact willen opnemen met ons 🙏

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette vlotte bezorging en heerlijke Sushi

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De crispy sushi was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar.levering op tijd en in deze tijd netjes afstand gehouden. TOP SERVICE

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekkere en verse sushi gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Verse ingrediënten en op tijd bestellen is op tijd bezorgt!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op afgesproken tijdstip! En de sushi was heerlijk!!!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service. Op tijd geleverd en heerlijk gegeten!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Prijs kwaliteit is goed

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Lekker verse sushi, en netjes op de afgesproken tijd geleverd. De “crunchie” box was ook crunchie. Genoten en we gaan zeker vaker bestellen.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bezorgen duurde langer dan een uur terwijl we zo snel mogelijk hadden aangegeven. Daarnaast hadden we weinig indicatie over hoe lang het zou duren aangezien de mail dat onze bestelling onderweg was kwam 2 uur nadat we de bestelling ontvangen hadden. Daar hadden we dus helaas niet zoveel aan. Daarnaast staat op facebook een actie dat bij boven de 25 euro bestellen we een gratis sushirol krijgen maar helaas stond daar ook geen optie of kortingscode van op de site. Ik heb deze actie vermeld bij de opmerkingen maar ook hier is niks mee gedaan. Voor de rest was de kwaliteit van het eten prima!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede service, en de sushi was heerlijk. Opmaak was ook erg netjes en ze brachten het zelfs naar de auto.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 2 uur moeten wachten, verwachte bezorgtijd was 40 min. Na 1 uur een telefoontje met de mededeling dat het erg druk was en ze geen idee hadden wanneer de bestelling bezorgd zou worden.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!! Half uur later was het er op zondag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor eerste keer besteld. Heeft uitstekend gesmaakt. Mocht iets meer zijn, maar dat ligt natuurlijk ook aan ons beiden. Was een heerlijk verjaardagsetentje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opzich was alles prima. Alleen jammer dat sommige sushi er uitzag alsof het een ritje in de achtbaan had gehad. En jammer dat er in de pokebowl krab geen krab zat, maar imitatie krab.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, bezorging ook netjes op tijd. Jammer genoeg was er geen wasabi, saus en stokjes bij bezorgd dat is een min puntje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft goed gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en bezorging was prima op tijd!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en goed op tijd. Heerlijke sushi

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gegeten, zeker een aanrader! Mr. Sushi, tot snel!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was van goede kwaliteit en precies op de aangegeven tijd bezorgd!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker alleen was het gebakken gedeelte helaas wel koud.. bestelling pas na 1,5 uur gekregen zonder indicatie van hoe lang het ging duren. Na een telefoontje was het eten er snel.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd en weer heerlijk vers!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd snel gebracht en de sushi was erg lekker. De pokebowl vonden we wel tegen vallen.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was echt uitstekend ! Top kwaliteit en de bezorg tijd zelfs korter dan aan gegeven. Zeker een aanrader en zal ook zeker weer opnieuw hier bestellen

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en warm geleverd, vriendelijke bezorger. Top!!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Futo cheese was niet te eten. Gerookte zalm was niet vers , je zag het gewoon.. Dit heb ik vaker moeten meemaken, nadat ik er eentje op had ,voelde ik me misselijk en wilde ik rest van de sushi niet meer.. Hoop dat u er iets mee doet want ik bestel vaak genoeg deze sushi...

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, dankjewel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim een moeten wachten op bezorging....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slecht: vooraf even gebeld wat de wachttijd was voor bezorgen: 45-60 Min. Bestelling gedaan: na 1 u en 20 min gebeld: antwoord was dat het warme gedeelte alleen nog even in frituur moest. Uiteindelijk na 2 u wachten koud eten en niet kloppende bestelling gekregen. Bezorger vertelde voor ons bij 4 andere adressen te zijn geweest!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer goed en lekker. Tevens een snelle levering

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heel goed en super lekker. Helaas hebben wij 2 uur moeten wachten op ons eten. Excuses werd wel netjes aangeboden en kregen gratis extra's erbij. Met wat er gedaan kon worden, goed opgelost. Zal zeker opnieuw bestellen.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee uur na bestelling, met aangegeven tijd 35 - 45 minuten, werd de bestelling pas bezorgd. De warme snacks waren lauw, bijna koud, de koude sushi was oké, maar er bestaat veel betere (van Nori bijvoorbeeld). Na 1,5 uur wachten gebeld en toen werd een zakje kroepoek van het huis aangeboden, maar die kregen we uiteindelijk niet. Laatste keer Mr. Sushi voor ons.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur wachten op je bestelling.......

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Enkel de bezorging was 25min later dan aangegeven. Maar in deze tijden begrijpelijk.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Echt van genoten.,prima bezorging!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel gebracht en echt heel lekker en vers. Niks mis mee.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en zeker voor herhaling vatbaar. Heerlijk gegeten! Bezorging was ook op tijd. Bedankt!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service, door te bezorgen in de auto.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk en vlot, vriendelijk bezorgd

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is prima! De service alleen wat minder.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was echt super. Bezorger erg vriendelijk en op de afgesproken tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super klantvriendelijk, en op je juiste tijd geleverd

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere malen besteld, en tevreden. Helaas de laatste bestelling minder blij. Krijg iets anders als besteld. Ik kan nergens een telefoonnummer of emailadres vinden om dit door te geven.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede kwaliteit sushi, iets later geleverd maar duidelijkheid door dit optijd te melden en te compenseren met extra sushi!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker en super geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het heerlijk!!!! Was nog lekker warm en super vers! Ik ga vaker bestellen:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk alleen is er bij 2 rollen een fout gemaakt, in een rol hoorde volgens bestelling garnaal in zitten maar er zat zalm in. En we hadden een normale rol tonijn besteld maar kregen de spicy versie. Uiteindelijk was het heel lekker, maar in de toekomst moet er wel goed op gelet worden

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, binnen 10 minuten de vergeten wasabi nabezorgd. Heerlijk gegeten!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door de drukte was de bestelling 20 later dan aangegeven maar de kwaliteit was goed.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, t duurde ongeveer 1 uur voor de bestelling er was maar dat is logisch in deze drukke tijd. Alleen de loempias waren niet meer warm. Zaten in een papieren zak die open was wellicht dit soort producten in van die piepschuim hamburgerdoosjes doen

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd..zelfs iets te vroeg.. .. wat warm moest zjnn was warm dus top

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oef zit zo vol nu... En nog lekker wat over ook! Prijs kwaliteit echt top! En hoewel ik er vanuit Steenderen wel voor naar Doetinchem moest rijden (gelukkig woont m'n broertje er, dus kon ik 't daar laten bezorgen) was het dat zeker waard! Dit was de 1e keer, Maar zeker niet de laatste...

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste x hier besteld! Klokslag 18.30 zoals gevraagd...top!! Het smaakte heerlijk. De gefrituurde sushi is niet zo mijn ding....smaakte goed...maar heeft niet zo mijn voorkeur. Verder, zeker voor herhaling vatbaar!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goeie kwaliteit sushi! Absoluut een aanrader.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden super lekker en vers,bezorging was snel kortom dik en dik tevreden een aanrader voor iedereen die van lekkere verse sushi houdt

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke sushi, super goede prijzen. Als het wat later komt wordt er altijd wat te drinken aangeboden. Vriendelijk personeel. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk !

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden de kip in de sushi een beetje taai.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten supergoed werd alleen een half uur te laat bezorgd

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi. Ik heb vooral genoten van de handroll met verse zalm

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en snelle bezorging.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, we bestellen wel eens vaker bij Mr Sushi en zijn nog nooit teleurgesteld! Maandacties en luxe boxen zijn geweldig. Dit keer de studentenbox gekozen in de actie, voor iets minder geld nog altijd een topbox! Wij bestellen graag bij Mr Sushi

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top actie, we hadden zin in Sushi, snel online gecheck in de menu kaart, besteld, met ideal betaald en opgehaald. we kwamen er immers langs. De kwaliteit was erg goed. we hebben met het hele gezin genoten van de family pack.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe zeer tevreden over de sushi. Veel keuze en niet al te lange wachttijden. De website is ook zeer overzichtelijk. Wel een opmerking. De laatste bestelling daar miste de krokante uitjes op de crispy zalmrol en de bestelling ervoor miste de bosui op de flamed zalmrol dat was wel wat jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer prima maar opnieuw lang moeten wachten op de bezorging, ook weer langer dan de eerste tijd die aangegeven werd. Dat is wel vervelend.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie verse sushi en optijd geleverd

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer lekker ,er was een aantal sushi bij die vielen uit elkaar dat was wat minder.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi. De zakjes sojasaus beetje onhandig, flesjes waren fijner. Ook is soms het wachten bij afhalen wat lang. Voor de rest top!

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, voldoende (1-persoonsportie), gevarieerd, lekker. Wel grote hoeveelheden rijst. Bezorging correct, maar duurde wel even. Geven tijdsindicatie zou handig zijn.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Crispy chicken was koud, vorige keer goed ingepakt. Ook de loempia's waren ijskoud. Om 16:00 uur al de bestelling geplaatst, mrt de tijd 17:30 uur erbij. Om 17:55 uur kwam het eten pas. We hadden stokjes gevraagd niet erbij gekregen. Het is allemaal echt super lekker! Alleen de bezorging.... Dat is wat ik echt heel erg jammer vind.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

goede kwaliteit, grote porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit was echt de lekkerste sushi die ik gegeten heb. Voor een fatsoenlijke prijs de meest lekkere gerechten. De gefrituurde zalmrol, rol met tonijnsalade, alles super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur later dan moment van bestellen (optie ‘zsm’. Geen excuses van bezorger. Bovendien was het eten toen koud. Via Instagram DM gestuurd naar mr Sushi maar niets op gehoord.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg lekker. Vers en vaak leuke aanbiedingen. Aanrader is om een keer de crispy rol te nemen!

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd keurig op tijd bezorgd. We hebben heerlijk gegeten. Alles heel vers en smakelijk

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, goed vers! Helaas wel verkeerde bowl geleverd (gewone tuna i.p.v. spicy tuna) en een kwartier te laat.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de site was het voor mij niet duidelijk wat er in special box A zat dus even gebeld. Hele aardige behulpzame jongedame die me even te woord stond. Hele vriendelijke bezorger en lekkere sushi. Vooral ook leuk dat er een actiecode was waardoor we een extra gratis roll konden kiezen. Voor herhaling vatbaar.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg jammer dat de (dure) soft shell rollen niet afgemaakt waren. Geen saus op tonijn en op de zalm ook niet en geen bosui. Ook de stukken vis in de sushi vond ik dit keer minimaal. Normaal beter gewend van mr Sushi.

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas gaat er nu voor de 3e x wat mis. (1e bestelling ging perfect. De volgende waren de bonen koud, de volgende waren jullie een bestelling vergeten (werd wel nagebracht... later) en nu had ik om 16.00 uur besteld voor levering om 18.00u. Helaas moest ik zelf om 18.30u bellen waar mijn bestelling bleef. Het zou nu de eerst volgende ronde worden. Bijzonder vervelend als je weg moet. Het eten is prima ... maar jullie moeten toch echt de bezorging verbeteren!

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes optijd bezorgd. Prima smaak allemaal. Wel vonden we dat het erg veel rijst was in de handroll. Iets meer vulling erin zou lekkerder zijn. Evt met iets van 'n sausje. Verder top!

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, eten was nog warm en netjes verpakt

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig geregeld allemaal! Eten is top!

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd goede smaak, netjes gepresenteerd en alle extrawensen goed na gekomen....wij komen regelmatig terug voor de lekkere vegasushi

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

De sashimi was zo klein gesneden dat het nog geen hapje was. Ook op de nigiri sushi zelf waren de stukjes vis klein/dun en was het meer een hap rijst dan wat anders.

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sashimi. Ik vond de crispy zalm rol wat aan de vettige kant.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima. Eten zat weinig smaak aan, veel proefde hetzelfde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was lekker. Alleen loempia's waren koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Ga zo door!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling deed er wel heel lang over en vervolgens miste ook nog een deel van de bestelling. Deze is nog wel nabezorgd. De crispy rolls waren te hard gebakken en smaakte aangebrand. Niet lekker. Ik zou een kortingscode ontvangen voor de volgende bestelling (ivm met vergeten gerechten) maar deze heb ik niet ontvangen.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden dat de crispy box te hard gefrituurd was en daardoor niet lekker. We hebben 8 stukken moeten weggooien.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 uur gewacht op een bestelling. 1ste keer gebeld (na 1,5 uur), toen was het onderweg, 2de keer gebeld en toen moest het nog gemaakt worden. Er werd alleen maar gepraat over een kortingscode die per sms verstuurd zou worden. Ik wacht er nog op. Fail!

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn nieuwe tevreden klanten!

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was erg goed en erg vers. Crispy Salmon is een aanrader. Mijn bestelling stond netjes klaar op de afgesproken tijd om op te halen. Ga hier zeker vaker bestellen.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mag ook wel eens gezegd worden! Levering in recordtijd... Binnen 15 min. Tot snel 😋

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Taste good as always 😉

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was echt lekker vers

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb om 16.30 uur besteld, aangegeven dat het om 17.30 uur bezorgd moest worden, maar uiteindelijk kwam het pas om 18.10 uur! De warme gerechten waren lauw/bijna koud.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Duurde erg lang en de edamame boontjes waren droog ofzo.... jammer. Verder wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Loempia’s zaten er niet bij en de gefrituurde sushi was echt helemaal niet lekker. Teveel saus over de sushi. Van de bestelling was de crunchy shrimps en de edamame boontjes het lekkerst al mocht die laatste wel minder zout op.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi. Vlotte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heel duidelijk aangeven dat ik iets niet luste en of ze dat konden vervangen door iets anders, maar ze hebben niks aangepast dus ik luste een deel van mijn bestelling niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk alleen jammer dat de bestelde gember er niet bij zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd ,,nette bezorging en heerlijk gegeten

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse shuzi tegen een acceptabele prijs. Nu voor de 4 de keer hier gerechten afgehaald. Kwaliteit is elke keer helemaal goed

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top! Er was iets fout gegaan met mn vorige bestelling en werd deze keer erbij geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lang op gewacht, 1u 45 minuten van bestelling tot levering

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten op onze bestelling. Alle warme gerechten waren koud toen het uiteindelijk bezorgd werd.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren sushi besteld en via de site de code freeroll ingevuld echter bleek bij de bezorging deze te missen. En stond die niet op de bon vreemdgenoeg. Gebeld gaf de telefoniste er niks aan te kunnen doen en niet na te kunnen leveren of iets anders. Gaf het advies om dit de volgende keer in de opmerkingen te plaatsen, lijkt dus alsof het vaker fout gaat. Ook duurde de bezorging iets langer ruim een uur moeten wachten

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Alleen jammer dat de warme gerechten lauw waren. Anders 5 sterren

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is zoals gewoonlijk super lekker :) niks op aan te merken! Keep up the good work

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een code gekregen voor gratis rolls bij mn vorige bestelling en heb deze gebruikt bij deze bestelling, maar de LA rolls zaten er niet bij. Waarschijnlijk vergeten? Had de bestelling zelf afgehaald, en zelf ook niet gecontroleerd.

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, prima presentatie en heerlijke sushi!

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

ik geniet regelmatig de veggiesushi van Mr.Sushi, tot nu toe altijd met veel plezier.....pas een keer was het onder heel veel werkdruk bereid en niet de gewende goede qualiteit, als regelmatige klant ben ik heel tevreden met de smakk en de qualiteit van de producten, de service is goed, tot nu toe altijd ter pleke besteld en gewacht tot het klaar is, deze keer online besteld en super tevreden, alle speciale wensen geod nagekomen...top

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service Sushi was weer heerlijk

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bah! ik ben niet iemand die snel klaag over iets maar ik betaal 13 euro voor een softshell krijg ik een lelijk gerolde roll die uit elkaar valt. voor dat bedacht mag ik wel meer presentatie/kwaliteit verwachten. anyway laatste keer dat ik hier heb besteld.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, bezorging op tijd en vriendelijk!

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, zeker aan te raden. Optijd gebracht en zeer vriendelijke bezorger.

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Erg genoten

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de rijst niet gaar.!

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Hier 2x besteld. Vorige keer was super lekker! Helaas vond ik de tonijn gisteren apart smaken en ben vandaag flink ziek geworden. Beetje jammer, hoop dat het de volgende keer niet gebeurd!

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Studentenbox gisteren gehad Super

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Er mist wat saus of dressing op de sushis, nu is de kwaliteit goed, maar de sushis zijn niet speciaal.

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi is goed, ,aar de service is zwaar waardeloos. Nog nooit zo behandeld. Ze begroeten je niet als je binnenkomt. Ze nemen geen bestelling op. Dan zeggen ze alleen dat er een lange wachtrij is. Als je dan uur heb gewacht op je eten en weer terug komt is het nog niet klaar. Als je daar iets van zegt moet je maar begrijpen dat het druk is. Dat ze te weinig personeel hebben of teveel orders aannemen kunnen ze zelf niet begrijpen. Personeel kan er kwa service dus helemaal niks van

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs/kwaliteit verhouding voor de boxen, minder voor uramaki, hosomaki of poke bowl. Regelmatig aanbiedingen. Bezorgtijden kloppen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit zeer goed. Was alleen helaas niet op de afgesproken tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi met zorg bereid, zeker voor herhaling vatbaar. Nog geen minuut gewacht en het was klaar, precies op de afgesproken tijd.. Super ga zo door.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was perfect op tijd klasr en smaakte helemaal goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanavond voor het eerst besteld bij Mr Sushi in Doetinchem. Was besteld voor 16.30 uur en kon deze dan ook gelijk meenemen toen ik de winkel in kwam. Alles was super netjes klaar gemaakt en super lekker! We hebben ons vast sushi bestel punt gevonden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was goed, we hadden ook 2 poke bowl, deze waren vergeleken met een maand geleden en duurder en een stuk minder gevuld, hierdoor was de smaak ook minder. Jammer

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker😋👍

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelling op tijd klaar.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer heb net voor bijna 95 euro sushi besteld bij het bestellen aangegeven dat ik de gratis extra rol van jullie actie niet aan kon klikken maar geen enkele reactie van jullie gekregen en dus ook de rol niet Maar ook dit keer was de sushi heel lekker

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker alles wat ik van de box gehad heb was top ga vaker bestellen hier

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk,echt een aanrader.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Man man man, wat was dat toch weer lekker zeg...

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd en warm wat warm moest zijn. Heerlijk gegeten. Helaas dat één onderdeel niet klopte. Volgende keer beter, maar toch zeer de moeite waard

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de sushi niet echt lekker strak gerold, maar de smaak was prima en lekker vers!! Poké bowl tuna Jammie jammie! Snel klaar, snel bezorgd!

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokebowls gehad! Alles goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier vaker meestal via thuisbezorgd ik deed het dit keer via de site en ik moest 2 uur lang op mijn eten wachten Ik had eingelijk geen honger meer al een paar keer gebeld ja meneer over 10 min is het er helaas was dat niet zo ik weet niet of ze storing hadden maar dit was niet chill normaal zijn jullie wel op tijd alleen dit was wel een grote irritatie misschien een tip hou de klant op de hoogte

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

te weinig vis en 6 bakjes wasabi

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer was de bestelling wel compleet, net als de keer voor de vorige. Was weer erg lekker, op naar een volgende keer.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het weer eerlijk en goede service. 👍👍👍

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! 5 sterren als het op de afgesproken tijd klaar staat en ik niet hoef te wachten, zeker als het zo rustig is.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top! Online bestellen, het staat klaar als je binnen komt. Iedereen is super vriendelijk en dan is het eten ook nog eens geweldig!!! Enige minpuntje is dat ze nog niet bezorgen in Ulft, maar voor lekkere sushi is een stukje rijden geen straf

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was klaar op het afgesproken tijdstip en de sushi was erg lekker!

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger. Heerlijk eten

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en lekker

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker..We gaan zeker vaker bestellen.

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerrlukkk

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Wel was de grote rol met kaas heel ongelijk gesneden.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. 🍣❤

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering ! Lekker eten

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toen bleek dat een product niet op voorraad was werd dat zeer correct opgelost. Verder altijd zeer goede sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima, heerlijk, goed verzorgd, een echte aanrader.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top, erg lekker!👍👍

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom weer heerlijk! En zelfs op kerstavond alles lekker warm en vers. Even een belletje omdat het ivm de drukte iets uitliep. Echt top service!!

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten is goed en wordt leuk opgediend aangeleverd; bezorging was ongeveer half uur te laat. Het zou fijn zijn als mr sushi een berichtje zou sturen met de verwachte aankomsttijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sommige sushi’s waren erg groot en de bestelling kwam 30 min te laat verder heerlijke sushi gegeten!!

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de lauw warme (vleessushi) bij de koude sushi in hetzelfde bakje zit.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi 👌 Al heel wat Sushi gegeten maar beter dan dit kan niet🔥

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker verse en topkwaliteit sushi!!! De beste in Doetinchem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

We hadden een box gefrituurde sushi besteld. Dit was echt niet ons ding. Anderen zullen het ongetwijfeld wel lekker vinden. De apart bestelde sushi was super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Inmiddels 4 keer wat besteld en zeer goed. Helaas bezorgen ze niet in mijn woonplaats maar de kwaliteit is super en de bestellingen waren tot nu toe altijd compleet!! Dit is hoe sushi hoort te smaken en daar wil ik best een stukje voor rijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi is altijd lekker vers en ziet er mooi uit en smaakt lekker. De laatste bestelling was echter niet compleet; tonijnmaki i.p.v. de bestelde regenboogsushi. Maar verder tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi👍 Prijs en kwaliteit komt mooi overeen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat en verkeerde communicatie!

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi, alleen bij afhalen om 17:45 Hebben we tot 18:15 daar moeten wachten! Dat was jammer

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg los en viel snel uit elkaar. De soft Shell Salmon roll was niet voorzien van majo bosui en advocado dus alleen kale rol. De California rol had alleen in het zicht wat oranje eromheen klein stukje bovenkant de rest onbewerkt. Je zag dat de bestelling afgeraffeld is. Erg jammer omdat de vorige bestellingen wel oké waren.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker, jammer dat er toch nog wachttijd was bij vooraf bestellen en afhalen. Verhouding rijst en vis was bij de nigiri lomp. Liever wat kleiner dan zoveel rijst. Rest was prima. Lekker gegeten.

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer verrassend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker en goed!! Echt een aanrader!! Wij gaan terug komen!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi! Jammer dat de sushi niet in Ulft bezorgd kan worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Vers en smaakvol. . Aanrader!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en veel 😊 bezorging super snel en dat door de regen op de fiets. Een echte aanrader!

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duidelijke bestelsite, snelle bezorging, lekkere sushi! Voldoende wasabi, sojasaus en gember !

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd.

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, hele vriendelijke bezorging

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was super lekker en optijd bezorg. Maar de bestelling was door de war gehaald met de buren maar dat was uiteindelijk goed opgelost

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Vers..heerlijke sushi..wij zijn fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi.Er is heerlijk van gegeten.Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en smaak is prima zoals altijd! Alleen jammer dat de gebakken garnalen rol, gebakken kip rol en de loempia's koud waren bij bezorging aan huis.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel zo vaak. En vind het TOP, netjes ... En kwaliteit van Sushi is Heerlijk😋. Best Sushi in Doetinchem op dit moment👍

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en op tijd gebracht!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi is altijd van goede kwaliteit. Alleen jammer dat de grote rollen met sausjes bovenop in kleine bakjes worden gedaan. De saus zit dan allemaal aan de bovenkant van de bakjes, is een beetje zonde.

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, het was heerlijk en vers en een leuke Black Friday actie

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Sushi zelf was rubberig en de gefrituurde was koud en nat geregend.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! En mooi op tijd. Bedankt

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik vond de sushi heerlijk ! Lekker vers en van goede kwaliteit . Ook vond ik de prijs goed voor wat je krijgt

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor mij geen 2e keer! We hadden de sushi voor 7u besteld maar kregen het uiteindelijk 40 minuten later mee. De smaak was goed maar de sushi viel helaas snel uit elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima! We bestellen wekelijks sushi en komen hier zeker nog terug. Service minder. Bezorgen werd door de drukte niet gedaan, daarom zelf opgehaald. Prima plan omdat je op deze manier wel je versheid kunt blijven garanderen als restaurant. Half uur later klaar dan de afspraak. Dame aan de telefoon niet was niet echt op de hoogte van hoe het werkt in de horeca....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Rijst was te nat, weinig echte smaak aan de sushi.. ook 25 min langer moeten wachten bij afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk vers en goed van smaak. Wij zijn erg tevreden. Wel iets langer moeten wachten. Rond 18:00/18:30 uur kon je zien dat het te druk was en mensen lang moesten wachten en soms telefonisch niet eens konden bestellen. Als er op de piepmomenten meer medewerkers kunnen staan dan zou dit beter aansluiten op de vraag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP👍!

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de nori bladen te taai, hebben ze zelfs eraf gehaald. Sushi was ook erg droog. Jammer!

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. En de wasabi was ook erg goed! Werd tevens ook netjes op de gekozen tijd bezorgt 👍

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk, goede sushi, netjes verzorgd

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi was lekker bereid, alleen was de zeewier een beetje taai. De levering duurde voor mij wel een beetje te lang. Er was aangegeven 18:15 klaar te hebben uiteindelijk tegen 19:00 klaar

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. !op afgesproken tijd klaar. Vers..voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker vers en keurig op tijd bezorgd

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaken zijn goed , goede combinaties. Opbouwende kritiek: iets te plakkerig rijst, beter rollen of verdelen van de rijst helpt dat de sushi niet uit elkaar valt. De bezorging was snel en netjes.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en altijd weer heerlijk eten.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

bestelling op tijd klaar echt lekker En zeer vriendelijk geholpen door de medewerkers zeker voor herhaling vatbaar Voor mij is het de 5 stèren waard 🤩

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Niet duur en vers! Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Moesten wel bijna uur wachten op bezorging.

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De smaak was goed, alleen alle sushi viel uit elkaar.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was er een verkeerde box bezorgd. Gelukkig werd dit heel netjes opgelost en werd de rest supersnel nabezorgd. Top! Sushi was vers en erg lekker, dus al met al zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

bestellen was makkelijk, de foto's hadden wel wat groter mogen zijn, maar het is gelukt om de gewenste bestelling te plaatsen. heb gekozen voor afhalen en alles stond mooi klaar. Sushi was prima, we bestellen zeker nog een keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling Stond op tijd klaar voor ons, maar omdat we aan de vroege kant waren, kregen we zelfs een drankje aangeboden. Ontzettende heerlijke sushi en ik vind de prijs heel erg meevallen. Wij komen snel weer terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en super lekker!

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl was lekker. Wel veel mayonaise erop. De crispy zal was heel erg vet en daardoor niet zo lekker.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was prima. Heerlijk gegeten. Alleen bezorging was minimaal een half uur later dan gewenst terwijl er tussen bestellen en het bezorgtijdstip ook nog een goed uur tijd zat.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I.p.v. 4 paar eetstokjes waren er maar 3. Het eten zelf was prima.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede en lekkere sushi voor een prima prijs, en gratis sushi met een kortingscode!

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, wakame salade was erg weinig. Poke bowl viel ook wat tegen, ik had die warm verwacht. Bezorging duurde wat lang en was niet duidelijk of de bezorger nog meerdere adressn moet afleveren vooraf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime keuze, snelle bezorging én heerlijke sushi!

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een eerste bestelling. Was perfect. Kwaliteit uitstekend. Ondanks de regen op tijd geleverd door zeer vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en goed opgemaakt. Het zag er feestelijk uit.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Hoop dat jullie de bezorgdienst ooit naar Doesburg uitbreiden. Dat zou te gek zijn.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en met een half uur bezorgd, in één woord: TOP!! We gaan zeker vaker bij jullie bestellen.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker en goedkoop

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging helemaal prima. Sushi (gefrituurde box) niet zoals ik van het plaatje had verwacht en erg duur voor wat ik kreeg. Maki’s waren prima.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super vers en heerlijke sushi!!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste mr Sushi We hebben deze week 2 keer sushi besteld. Eerste keer afgehaald en dit was super snelle service. Alles compleet. Tweede keer was zondag avond maar helaas hebben we toen een uur en 20min moeten wachten op onze bestelling en daarbij waren ze vergeten saus mee te leveren dus bij de gyoza hoort waardoor dit gerecht niet compleet was en minder smaakte. We hopen dat jullie ons hierin tegemoet kunnen komen zodat we weer met plezier zullen bestellen Groetjes Lisanne Eggink

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK, snel bezorgd en vriendelijk personeel! Spicy is hier echt spicy!

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!!

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld, eten was weer goed. Loempia's waren vergeten maar naar een berichtje via Facebook messenger aangezien er nog geen telefoonnummer is. Werd direct op gereageerd, en werd netjes nabezorgt. Ook de bezorging was dit keer goed, andere jongen, maar wel vriendelijk. En wenste nog smakelijk eten.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Positief verrast! Hoop dat jullie deze kwaliteit vol kunnen houden, dan zijn jullie met stip de beste sushi bestelzaak van Doetinchem! Bestellen gauw weer..

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen sojasaus bij en vervolgens kan je niet bellen want jullie hebben geen telefoonnummer HEEEEEL VERVELEND

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas zijn wij niet zo enthousiast. De verschillende soorten sushi smaken veel hetzelfde en er valt veel uit elkaar. De tonijnsalade is geen salade, het is niet aangemaakte tonijn uit een blikje. En er zaten nog graten in een aantal zalmstukjes. Daarnaast waren de stukken slecht gesneden, dik, dun tot bijna plat. Jammer, wij hadden er echt meer van verwacht. Dan betalen wij liever iets meer, als de kwaliteit dan ook beter is.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

We hebben de crunchy box besteld en vinden dat geen aanrader. De stukken zijn veel en veel te groot en alles smaakt hetzelfde. Na twee stukken hadden wij er genoeg van.de gyoza was gefrituurd en dat is het lekkerst als het gestoomd wordt. De ebi rol daarin tegen was wel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Vond de sushi rijst droog. Alsof het niet vers gemaakt was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling alle afspraken perfect nagekomen. Sushi voldeed aan onze verwachtingen, we zullen zeker vaker bestellen.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten!!

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekkere sushi - goed verpakt - bezorgtijd goed

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was echt zo lekker, en allemaal netjes verpakt. Ook echt super vriendelijk personeel en een mooie nette zaak. Groetjes!!

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wel ok, heb beter gehad. Mini loempia's was meer deeg dan inhoud. de Pokebowl kip vond ik veels te zoet.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi,heerlijk vers.We hebben er van genoten. 1 tip svp bankje/of stoelen in de zaak zetten ,zodat je kunt zitten bij het klaar maken van de bestelling.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik miste bij het ontvangen van mijn bestelling de sake avocado maki. Toen ik hier vervolgens over wou bellen kon ik nergens op de site of de bon een telefoon nummer vinden.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi en netjes verzorgd!

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

't was heerlijk

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en lekker eten!

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd ruim een half uur later dan aangegeven bezorgd. Hierover was van te voren geen contact met mij opgenomen. Toen ik zelf wilde bellen kon ik nergens een telefoonnummer vinden en stond op de website dat ze gesloten waren. Sushi was gelukkig wel erg lekker.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling bij mr. Sushi en meteen een succes! De Doetinchemse studentenbox is zeer goedkoop voor de grote hoeveelheid sushi, maar deze prijs doet niet af aan de kwaliteit! Heerlijke sushi en een snelle en nette levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De familie box sushi sashimi bevat voldoende sushi voor 4 personen. De variatie is ook prima. De sushi is van normaal formaat. De sushi is over het algemeen vrij standaard. Wat meer verschillende smaken met dressings of sausjes zou niet verkeerd zijn. Voor de goede orde we zijn erg kritische sushi liefhebbers!

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zou dezelfde avond nog terug gebeld worden omdat ik € 10 te veel betaald heb. Ik had de gratis rol, alleen is daar nog een extra rol bij gekomen welke ik niet wilde en dus wel heb betaald. Jullie hebben geen telefoonnummer en geen mail, kon dus totaal geen contact met jullie leggen. Ik hoor graag zo snel mogelijk van jullie want de sushi was wel lekker. Groet Mark

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Verse sushi! Super snel geleverd... Dit hadden we nodig in DOETINCHEM EINDELIJK!!!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk. Stond direct klaar toen ik aankwam op de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

een heerlijke gevarieerde schotel ,met veel smaak en netjes afgeleverd ,wel jamer dat ze nog niet deden bezorgen buiten doetinchem,bij het afhalen was het personeel zeer klantvriendelijk,zeker voor herhaling vatbaar de prijs kawaliteitverhouding is super,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond optijd klaar en werd vriendelijk gehopen. De sushi smaakte heerlijk en waren ruim. Zeker nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shusi was lekker maar we hebben ruim 2 uur moeten wachten op de bezorging. De winkel was niet te bereiken per telefoon. Uiteindelijk zijn we erheen gereden. Bestelling was toen net klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, wij bestellen hier zeker nog een keer!

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eenvoudig te bestellen, goed aanbod en keurig bezorgd. En het belangrijkste, het was heerlijk! 👍🏼

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit erg goed, bezorging keurig op tijd. Top allemaal.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd! Voldoende soja en stokjes. Dikke prima en zeker voor herhaling!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Betere kwaliteit, en meer vis t.o.v. Wat we gewend zijn in Doetinchem. Top dus! Werd alleen te vroeg bezorgd, maar beter te vroeg....

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi, vers en goed belegd. De rijst was iets grover dan gewend maar erg lekker.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is super, sushi was heerlijk. Helaas was de bezorging 40 minuten later dan geplande bezorgtijd.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bestelling, netjes dat er contact werd opgenomen toen er iets niet op voorraad was en ander product geleverd. Helaas de gratis rol wat een actie was niet gekregen. Terwijl dit ook op de bon stond aangegeven.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwartiertje te laat maar heerlijk!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker, en korte wachttijd! Complimenten vooral omdat zo kort pas is geopend

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Echt verse sushi en waar voor je geld!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging kwam op de afgesproken tijd. Alleen hadden de doosjes wat handiger gestapeld kunnen worden. Nu zat er zat er wat door elkaar heen, jammer.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Het was ook zekker optijd en een mooie prijs die je er voor betaald!!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was top, wij zijn fan!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi voor een normale prijs en snel geleverd ondanks enorme druktes. Houd dit niveau vast. Wij bestellen snel weer 👌👌

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Hele aardige werknemers!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en heerlijk 👌

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg vers en lekker bereid. Goede stukken sushi die goed gevuld zijn. Flesjes soja saus zijn ook beter dan die zakjes die je normaal krijgt. Super dus.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd, goede kwaliteit sushi. We komen zeker nog eens terug.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam een half uurtje later Maar het was heerlijk! Heerlijke verse sushi. Voor herhaling vatbaar.

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd. De sushi smaakte goed de soja en de knapperige zeewier. Dim sum pakket was heerlijk, nog goed warm, veel saus erbij en echt een goede samenstelling

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Nieuw in de stad! Dus meteen maar uitproberen met mijn dochters! Het was heerlijk echt vers en alles zag er tip top uit! Wij gaan zeker vaker bestellen. Alle drie zeer tevreden!!

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Heel vers!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Voor herhaling vatbaar.