Beoordelingen van Mr. Sushi Doetinchem

Recente recensies van Mr. Sushi Doetinchem

5 sterren na 101 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker vers en keurig op tijd bezorgd

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaken zijn goed , goede combinaties. Opbouwende kritiek: iets te plakkerig rijst, beter rollen of verdelen van de rijst helpt dat de sushi niet uit elkaar valt. De bezorging was snel en netjes.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en altijd weer heerlijk eten.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

bestelling op tijd klaar echt lekker En zeer vriendelijk geholpen door de medewerkers zeker voor herhaling vatbaar Voor mij is het de 5 stèren waard 🤩

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Niet duur en vers! Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Moesten wel bijna uur wachten op bezorging.

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De smaak was goed, alleen alle sushi viel uit elkaar.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was er een verkeerde box bezorgd. Gelukkig werd dit heel netjes opgelost en werd de rest supersnel nabezorgd. Top! Sushi was vers en erg lekker, dus al met al zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

bestellen was makkelijk, de foto's hadden wel wat groter mogen zijn, maar het is gelukt om de gewenste bestelling te plaatsen. heb gekozen voor afhalen en alles stond mooi klaar. Sushi was prima, we bestellen zeker nog een keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling Stond op tijd klaar voor ons, maar omdat we aan de vroege kant waren, kregen we zelfs een drankje aangeboden. Ontzettende heerlijke sushi en ik vind de prijs heel erg meevallen. Wij komen snel weer terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en super lekker!

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl was lekker. Wel veel mayonaise erop. De crispy zal was heel erg vet en daardoor niet zo lekker.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was prima. Heerlijk gegeten. Alleen bezorging was minimaal een half uur later dan gewenst terwijl er tussen bestellen en het bezorgtijdstip ook nog een goed uur tijd zat.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I.p.v. 4 paar eetstokjes waren er maar 3. Het eten zelf was prima.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede en lekkere sushi voor een prima prijs, en gratis sushi met een kortingscode!

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, wakame salade was erg weinig. Poke bowl viel ook wat tegen, ik had die warm verwacht. Bezorging duurde wat lang en was niet duidelijk of de bezorger nog meerdere adressn moet afleveren vooraf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime keuze, snelle bezorging én heerlijke sushi!

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een eerste bestelling. Was perfect. Kwaliteit uitstekend. Ondanks de regen op tijd geleverd door zeer vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en goed opgemaakt. Het zag er feestelijk uit.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Hoop dat jullie de bezorgdienst ooit naar Doesburg uitbreiden. Dat zou te gek zijn.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en met een half uur bezorgd, in één woord: TOP!! We gaan zeker vaker bij jullie bestellen.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker en goedkoop

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging helemaal prima. Sushi (gefrituurde box) niet zoals ik van het plaatje had verwacht en erg duur voor wat ik kreeg. Maki’s waren prima.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super vers en heerlijke sushi!!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste mr Sushi We hebben deze week 2 keer sushi besteld. Eerste keer afgehaald en dit was super snelle service. Alles compleet. Tweede keer was zondag avond maar helaas hebben we toen een uur en 20min moeten wachten op onze bestelling en daarbij waren ze vergeten saus mee te leveren dus bij de gyoza hoort waardoor dit gerecht niet compleet was en minder smaakte. We hopen dat jullie ons hierin tegemoet kunnen komen zodat we weer met plezier zullen bestellen Groetjes Lisanne Eggink

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK, snel bezorgd en vriendelijk personeel! Spicy is hier echt spicy!

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!!

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld, eten was weer goed. Loempia's waren vergeten maar naar een berichtje via Facebook messenger aangezien er nog geen telefoonnummer is. Werd direct op gereageerd, en werd netjes nabezorgt. Ook de bezorging was dit keer goed, andere jongen, maar wel vriendelijk. En wenste nog smakelijk eten.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Positief verrast! Hoop dat jullie deze kwaliteit vol kunnen houden, dan zijn jullie met stip de beste sushi bestelzaak van Doetinchem! Bestellen gauw weer..

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen sojasaus bij en vervolgens kan je niet bellen want jullie hebben geen telefoonnummer HEEEEEL VERVELEND

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas zijn wij niet zo enthousiast. De verschillende soorten sushi smaken veel hetzelfde en er valt veel uit elkaar. De tonijnsalade is geen salade, het is niet aangemaakte tonijn uit een blikje. En er zaten nog graten in een aantal zalmstukjes. Daarnaast waren de stukken slecht gesneden, dik, dun tot bijna plat. Jammer, wij hadden er echt meer van verwacht. Dan betalen wij liever iets meer, als de kwaliteit dan ook beter is.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

We hebben de crunchy box besteld en vinden dat geen aanrader. De stukken zijn veel en veel te groot en alles smaakt hetzelfde. Na twee stukken hadden wij er genoeg van.de gyoza was gefrituurd en dat is het lekkerst als het gestoomd wordt. De ebi rol daarin tegen was wel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Vond de sushi rijst droog. Alsof het niet vers gemaakt was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling alle afspraken perfect nagekomen. Sushi voldeed aan onze verwachtingen, we zullen zeker vaker bestellen.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten!!

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekkere sushi - goed verpakt - bezorgtijd goed

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was echt zo lekker, en allemaal netjes verpakt. Ook echt super vriendelijk personeel en een mooie nette zaak. Groetjes!!

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wel ok, heb beter gehad. Mini loempia's was meer deeg dan inhoud. de Pokebowl kip vond ik veels te zoet.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi,heerlijk vers.We hebben er van genoten. 1 tip svp bankje/of stoelen in de zaak zetten ,zodat je kunt zitten bij het klaar maken van de bestelling.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik miste bij het ontvangen van mijn bestelling de sake avocado maki. Toen ik hier vervolgens over wou bellen kon ik nergens op de site of de bon een telefoon nummer vinden.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi en netjes verzorgd!

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

't was heerlijk

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en lekker eten!

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd ruim een half uur later dan aangegeven bezorgd. Hierover was van te voren geen contact met mij opgenomen. Toen ik zelf wilde bellen kon ik nergens een telefoonnummer vinden en stond op de website dat ze gesloten waren. Sushi was gelukkig wel erg lekker.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling bij mr. Sushi en meteen een succes! De Doetinchemse studentenbox is zeer goedkoop voor de grote hoeveelheid sushi, maar deze prijs doet niet af aan de kwaliteit! Heerlijke sushi en een snelle en nette levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De familie box sushi sashimi bevat voldoende sushi voor 4 personen. De variatie is ook prima. De sushi is van normaal formaat. De sushi is over het algemeen vrij standaard. Wat meer verschillende smaken met dressings of sausjes zou niet verkeerd zijn. Voor de goede orde we zijn erg kritische sushi liefhebbers!

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zou dezelfde avond nog terug gebeld worden omdat ik € 10 te veel betaald heb. Ik had de gratis rol, alleen is daar nog een extra rol bij gekomen welke ik niet wilde en dus wel heb betaald. Jullie hebben geen telefoonnummer en geen mail, kon dus totaal geen contact met jullie leggen. Ik hoor graag zo snel mogelijk van jullie want de sushi was wel lekker. Groet Mark

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Verse sushi! Super snel geleverd... Dit hadden we nodig in DOETINCHEM EINDELIJK!!!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk. Stond direct klaar toen ik aankwam op de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

een heerlijke gevarieerde schotel ,met veel smaak en netjes afgeleverd ,wel jamer dat ze nog niet deden bezorgen buiten doetinchem,bij het afhalen was het personeel zeer klantvriendelijk,zeker voor herhaling vatbaar de prijs kawaliteitverhouding is super,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond optijd klaar en werd vriendelijk gehopen. De sushi smaakte heerlijk en waren ruim. Zeker nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shusi was lekker maar we hebben ruim 2 uur moeten wachten op de bezorging. De winkel was niet te bereiken per telefoon. Uiteindelijk zijn we erheen gereden. Bestelling was toen net klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld, Smiddags besteld en aangegeven laten leveren om half 7 savonds. We kregen uiteindelijk alsnog het eten een half uur telaat, oké normaal zal ik denken kan gebeuren. Maar aangezien we al in de middag besteld hadden. Vind ik het toch een min punt. Vervolgens werd het eten bezorgt, en kwam de bezorger erg asociaal over. Kop telefoon op, we kregen 15 euro teveel wisselgeld terug. Kom ik binnen achter. Tegen de tijd dat ik het doorhad was bezorgen nergers meetevinden. Ook heeft het restaurant voorals nog geen telefoon nummer. Dus kon ze afgezien van Facebook niet bereiken. Al voor ik Mr Sushi een bericht op Facebook kon doen werd ik door de bezorger gebeld. Ook aan de telefoon heel asociaal, meneer zegt u had met 50 euro moeten betalen. U gaf 35. Waarop ik antwoord gaf dat ook op het bonnentje staat dat wij met 35 zouden betalen. Maar als meneer langskwam hij het teveel gegeven geld gewoon terug kon ophalen. Geen probleem. Waarop meneer vervolgens reageerde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, wij bestellen hier zeker nog een keer!

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eenvoudig te bestellen, goed aanbod en keurig bezorgd. En het belangrijkste, het was heerlijk! 👍🏼

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit erg goed, bezorging keurig op tijd. Top allemaal.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd! Voldoende soja en stokjes. Dikke prima en zeker voor herhaling!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Betere kwaliteit, en meer vis t.o.v. Wat we gewend zijn in Doetinchem. Top dus! Werd alleen te vroeg bezorgd, maar beter te vroeg....

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi, vers en goed belegd. De rijst was iets grover dan gewend maar erg lekker.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is super, sushi was heerlijk. Helaas was de bezorging 40 minuten later dan geplande bezorgtijd.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bestelling, netjes dat er contact werd opgenomen toen er iets niet op voorraad was en ander product geleverd. Helaas de gratis rol wat een actie was niet gekregen. Terwijl dit ook op de bon stond aangegeven.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 25 minuten later maar dat was niet zo een probleem. Wat wel tegenviel was de versheid. De sushi leek uit de koeling te komen en hoort op kamertemperatuur te zijn. De maki's waren ontzettend taai aan de nori. Taaiheid komt meestal voor vanaf 6u na bereiding

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwartiertje te laat maar heerlijk!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker, en korte wachttijd! Complimenten vooral omdat zo kort pas is geopend

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Echt verse sushi en waar voor je geld!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging kwam op de afgesproken tijd. Alleen hadden de doosjes wat handiger gestapeld kunnen worden. Nu zat er zat er wat door elkaar heen, jammer.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Het was ook zekker optijd en een mooie prijs die je er voor betaald!!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was top, wij zijn fan!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi voor een normale prijs en snel geleverd ondanks enorme druktes. Houd dit niveau vast. Wij bestellen snel weer 👌👌

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Hele aardige werknemers!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en heerlijk 👌

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg vers en lekker bereid. Goede stukken sushi die goed gevuld zijn. Flesjes soja saus zijn ook beter dan die zakjes die je normaal krijgt. Super dus.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd, goede kwaliteit sushi. We komen zeker nog eens terug.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam een half uurtje later Maar het was heerlijk! Heerlijke verse sushi. Voor herhaling vatbaar.

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd. De sushi smaakte goed de soja en de knapperige zeewier. Dim sum pakket was heerlijk, nog goed warm, veel saus erbij en echt een goede samenstelling

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Nieuw in de stad! Dus meteen maar uitproberen met mijn dochters! Het was heerlijk echt vers en alles zag er tip top uit! Wij gaan zeker vaker bestellen. Alle drie zeer tevreden!!

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Heel vers!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Voor herhaling vatbaar.